Arbejdsglæde med humor

Arbejdsglæde foredrag med humor

Åben døren til mere arbejdsglæde og livsglæde. Book Arbejdsglæde foredrag med humor. Hør hvordan du møder ind til opgaver og relationer med god energi. Lær at bruge din kreativitet og fantasi på en ny og anderledes måde. Kreativitet og god ENERGI er starten på at sætte nye mål og nye standarder for kommunikation, salg, service og samarbejde på din arbejdsplads. Arbejdsglæde foredrag: 45 MINUTTER, 1 time, 90 MINUTTER eller 2 timers foredrag der giver god energi, brugbare værktøjer og åbner op for et bedre og stærkere fælleskab i arbejdsprocesserne.

Oplev dette arbejdsglæde foredrag og du får:

  • Vaner der åbner op for arbejdsglæde og humor
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
  • Et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid
  • Balance mellem arbejde og fritid
  • Et konkret værktøj der gør dig fokuseret og målrettet
  • Vind/Vind mentalitet
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Arbejdsglæde er at lykkes i sit job, hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små successer i hverdagen. Oplev 2 timers arbejdsglæde foredrag. Masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. Under foredraget får deltagerne små øvelser der understøtter de talte ord. Der bliver undervist både med alvor og med humor. Læs referencen her på siden.

Alle deltagere får værktøjer og øvelser der tages i brug næste dag på arbejdspladsen. Foredraget kan bookes til morgenmødet til weekendkurset eller som inspirationsaften. Kan Bookes 1, 2 eller 3 timer. Kan leveres som weekendkursus med mindfulness workshop. 

Udtalelse fra 2 timers Arbejdsglæde foredrag hos ALECTIA

Jeg fik denne feedback efter arbejdsglæde foredrag (november 2015) for 80 ingeniører.

ALECTIA havde deres Jylland- og Sjællandsafdeling samlet i Virum. (I 2018 blev ALECTIA opkøbt af NIRAS)

"Det var et super inspirerende og øjenåbnende foredrag, du holdt til vores fælles divisionsdag forleden. Du rev os virkelig med, i meget høj grad! Du er meget nærværende og autentisk, og du formidler dit budskab ud fra et perfekt match af ydmyghed og humor. Det gør din performance meget ærlig og medrivende! Som arrangør af vores divisionsdag har jeg kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kolleger. Jeg og flere andre blev ligefrem ”høje af oplevelsen”. Så dagen og dit foredrag satte virkelig gang i en hel masse glade og positive vibrationer i vores division. TAK for det Thomas"

"Vi har printet dine fem gode regler for ”Arbejdsglæde og kollegaglæde” og sat op i divisionen, så vi kan holde kog i gryden. Også tak for de personlige værktøjer, som du introducerede os for… jeg er selv gået i gang med at bruge dem"

Anne Toxværd, ALECTIA A/S
Teknikerbyen 34 2830 Virum 

Undertegnede Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har blandt andet skrevet bogen: "Go' Arbejdsdag - håndbog i arbejdsglæde" CV klik her

Kontakt Thomas Flindt på mail: thomas@lev-nu.dk eller ring 70 23 00 16

Arbejdsglæde foredrag for Københavns kommune juni 2016 se video


go arbejdsdag med Thomas Flindt

Referencer

Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning.
Jens H. M. Blach, Novo Nordisk.

Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes at denne præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem!
Peter M. Jacobsen. Psykolog, Esbjerg Kommune.

Det bedste foredrag jeg har hørt – nogensinde.
Jonas Jensen, Lægemiddelstyrelsen.

Ring 70 23 00 16 mail thomas@lev-nu.dk