Arbejdsglæde med humor

Arbejdsglæde foredrag med humor

Åben døren til mere arbejdsglæde og livsglæde. Book Arbejdsglæde foredrag med humor. Hør hvordan du møder ind til opgaver og relationer med god energi. Lær at bruge dit fokus og din kreativitet på en ny og anderledes måde. Kreativitet og et godt indre fokus er starten på at sætte nye mål og nye standarder for kommunikation, salg, service og samarbejde på din arbejdsplads. Book Arbejdsglæde foredrag: 45 MINUTTER, 1 time, 90 MINUTTER eller 2 timer. Dette foredrag skaber god energi på arbejdspladsen. I får brugbare værktøjer der åbner op for et bedre og stærkere fælleskab i arbejdsprocesserne.

Oplev dette arbejdsglæde foredrag og du får:

  • Vaner der åbner op for arbejdsglæde og humor
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
  • Et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid
  • Balance mellem arbejde og fritid
  • Et konkret værktøj der gør dig fokuseret og målrettet
  • Vind/Vind mentalitet
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Arbejdsglæde er at have muligheden for at lykkes i sit job, hver dag. Hør hvordan og hvorfor det er vigtigt at fejre de små successer i hverdagen. Oplev 2 timers arbejdsglæde foredrag. Masser af inspiration til et sundere, sjovere og mere kreativt arbejdsliv. Under foredraget får deltagerne små øvelser der understøtter de talte ord. Der bliver undervist både med alvor og med humor. Alle deltagere får værktøjer og øvelser der kan tages i brug næste dag på arbejdspladsen. Foredraget kan bookes til morgenmødet til weekendkurset eller som inspirationsaften. Kan Bookes 1, 2 eller 3 timer. Kan leveres som heldagskursus med Feedback-kultur workshop. 

5 timers Arbejdsglæde og Mindfulness hos Grundfos

Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de lige befinder sig – hver enkel på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab - forenet med god humor, finfølelse og ærlighed. Dette kursus var et "wake up call" for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. Ved dette kursus har jeg lært på en enestående måde at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan ændre og styre mit liv – ikke andre.TAK for dette kursus! Det var virkelig enestående. Helt ærligt! Jeg har aldrig nogensinde set så klart…

Maya Fischer Grundfos, Bjerringbro 

2 timers Arbejdsglæde foredrag hos ALECTIA

Jeg fik denne feedback efter arbejdsglæde foredrag (november 2015) for 80 ingeniører.

ALECTIA havde deres Jylland- og Sjællandsafdeling samlet i Virum. (I 2018 blev ALECTIA opkøbt af NIRAS)

"Det var et super inspirerende og øjenåbnende foredrag, du holdt til vores fælles divisionsdag forleden. Du rev os virkelig med, i meget høj grad! Du er meget nærværende og autentisk, og du formidler dit budskab ud fra et perfekt match af ydmyghed og humor. Det gør din performance meget ærlig og medrivende! Som arrangør af vores divisionsdag har jeg kun fået positive tilbagemeldinger fra mine kolleger. Jeg og flere andre blev ligefrem ”høje af oplevelsen”. Så dagen og dit foredrag satte virkelig gang i en hel masse glade og positive vibrationer i vores division. TAK for det Thomas"

"Vi har printet dine fem gode regler for ”Arbejdsglæde og kollegaglæde” og sat op i divisionen, så vi kan holde kog i gryden. Også tak for de personlige værktøjer, som du introducerede os for… jeg er selv gået i gang med at bruge dem"

Anne Toxværd, ALECTIA A/S Teknikerbyen 34 2830 Virum 

 2 timers Arbejdsglæde foredrag hos Hvidovre Hospital

Tusind tak til en inspirerende foredragsholder! På en humoristisk og inddragende måde formidler du dit budskab. Det er tydeligt at mærke, at du brænder for det du laver. Dit foredrag hjalp mig til at anerkende, at den var gal med arbejdsglæden og det hjalp mig til at få styr på prioriteringer i forhold til arbejdsliv – og også i privatlivet. Jeg fik et skub til aktivt at skabe den forandring der gav arbejdsglæden tilbage. Tak  – Det er dejligt at gå glad på arbejde igen.
Christina Flems. Jordemoder, Hvidovre Hospital.

6 timers Arbejdsglæde og Mindfulness for 7 børnehuse i Århus

Meget inspirerede og positiv indstilling du har til livet. Dit oplæg har i den grad smittet af på mig og har givet mig et skub i den rigtige retning. Jeg kæmper en del med at tro på at de gode ting i livet bare sker for en, lige pludselig... Tak for et stykke med mod på livet. Nina Elisabeth Holm

---

Du har et smittende drive og en fantastisk udstråling, som beriger dit budskab med masser af energi og nærvær. At du løbende inddrog dig selv, og trak referencer fra egne livserfaringer gjorde dit budskab yderligere vedkommende og autentisk.Mindfulness-delen var et behageligt og underbyggende supplement til de talte ord. Mødet med dig efterlod mig inspireret og nysgerrig. Og styrket i min eksisterende livsfilosofi om at vi gennem aktiv forholden og positiv fokusering- kan influere vores evne til "glæde", balance og lykke. Tak for det! Laura Marie Bach

Undertegnede Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har blandt andet skrevet bogen: "Go' Arbejdsdag - håndbog i arbejdsglæde" Læs CV klik her

Kontakt Thomas Flindt på mail: thomas@lev-nu.dk eller ring 28 92 00 78

Arbejdsglæde foredrag for Københavns kommune juni 2016 se video


go arbejdsdag med Thomas Flindt

Referencer

Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning.
Jens H. M. Blach, Novo Nordisk.

Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes at denne præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem!
Peter M. Jacobsen. Psykolog, Esbjerg Kommune.

Det bedste foredrag jeg har hørt – nogensinde.
Jonas Jensen, Lægemiddelstyrelsen.

Ring 28 92 00 78 mail thomas@lev-nu.dk