Feedback-kultur på arbejdspladsen

Feedback-kultur på arbejdspladsen

Vi bliver mere motiverede, mere engagerede og bedre til at løse opgaver, på arbejdspladser der er gode til at give feedback.

Hvis I vil give hinanden feedback i det daglige, skal I ændre kulturen på arbejdspladsen. I kan ændre kulturen, ved at begynde at give hinanden feedback i det daglige arbejde. Som udgangspunkt er det lederens ansvar at skabe rammen for en feedback-kultur. Herefter er det medarbejdere og ledernes ansvar at fylde rammen ud med feedback i det daglige.

Vi har ofte forskellige grunde til at undlade at give feedback. Mange kan have det lidt stramt med at tænke i feedback-kultur, da det ofte kan blive til en ”fejlfinder-kultur” eller en ”forbedrings-kultur” Vi er med andre ord gode til at se og omtale fejlen fremfor successen eller potentialet. På dette foredrag arbejder vi på balancen mellem forbedring og anerkendelse. Vi arbejder også med at være i giverens og modtagerens rolle. Der er flere øvelser undervejs.

Oplev og lær med dette foredrag/workshop 
  • Vaner der skaber en feedback-kultur
  • Kunsten at brokke sig på en god måde
  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Arbejdet med aktiv og empatisk lytning
  • Mødt forandringer med nysgerrighed
  • Win/Win mentalitet – At se forskellighed som et potentiale
  • Ny motivation og indsigt i værdien af Feedback-kultur

2 eller 3 timers foredrag og workshop med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Reference / Udtalelse fra foredraget Feedback-kultur på arbejdspladsen

Tak til Thomas Flindt for et meget inspirerende og ikke mindst underholdende indlæg om feedback-kultur på arbejdspladsen. Aktiv og empatisk lytning er én af grundstenene til en god feedback-kultur på arbejdspladsen, og det er godt at øve sig på – hver dagVi sluttede aftenen med en sjov og interessant leg med kort – om forskellen på den Nysgerrige, Observerende og Konfronterende approach i forhold til feedback. Alt i alt endnu et rigtig godt og lærerigt foredrag/workshop.

Ulla Vennervald Nielsen
Executive Assistant & PA Region Nordic

Reference / Udtalelse fra foredraget Feedback-kultur på arbejdspladsen

Thomas skabte en super stemning fra starten og fik folk til at slappe af og komme i godt humør. Han holdt det hele meget nede på jorden, så alle kunne følge med og folk var positivt indstillede på øvelsen. Introduktionen var derudover meget gennemtænkt, da han holdt informationsniveauet seriøst og kom med relevant fakta, der gjorde det meget troværdigt, relevant for arbejdspladser og skabte tillid, hvilket igen gjorde folk godt klar på øvelsen.

Det var generelt en fantastisk oplevelse. Efter en lang dag med præsentationer, hvor folk var lidt udmattede var det en super god måde at få energi og godt humør. Derudover skabte det rigtig gode samtaler til middagen bagefter omkring, hvor vigtigt godt humør og positivitet er på en arbejdsplads, samt hvordan man kan forbedre sit eget humør gennem den rigtige kropsholdning, grin, smil osv.

Louise Nørring
Nordic RSC / Dansk energinet

Feedback-kultur på arbejdspladsen

Feedback-kultur på arbejdspladsen – Feedback øvelser

10 vaner til mere arbejdsglæde og bedre trivsel finder du her

Kontakt Thomas Flindt på telefon 28920078 eller mail: thomas@lev-nu.dk