Feedback-kultur på job

Feedback-kultur på job

Feedback-kultur Foredrag: Medarbejdere og ledere bliver mere motiverede, mere engagerede og bedre til at løse opgaver, på arbejdspladser der er gode til at give feedback.

Hvis I vil give hinanden feedback i det daglige, skal I ændre kulturen på arbejdspladsen. I ændrer kulturen, ved at begynde at give hinanden feedback. Som udgangspunkt er det lederens ansvar at skabe rammen for en feedback-kultur. Herefter er det medarbejdere og ledernes ansvar at fylde rammen ud med feedback i det daglige.

Mange kan have det lidt stramt med at tænke i feedback-kultur, da man kan frygte at det kan blive til en ”fejlfinder-kultur” eller en ”forbedrings-kultur”  På dette foredrag / workshop arbejder vi på balancen mellem forbedring og anerkendelse. Vi arbejder også med at være i giverens og modtagerens rolle. Der er mange feedback øvelser undervejs.

Oplev dette Feedback-kultur Foredrag og få:

  • Vaner der skaber en feedback-kultur
  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Arbejdet med aktiv og empatisk lytning
  • Mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed
  • Arbejdet med konkrete feedback øvelser
  • Win/Win mentalitet – At se forskellighed som et potentiale
  • Udarbejdet 5 gode regler for feedback på arbejdspladsen

2 timers foredrag og workshop med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag i 20 år og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Reference / Udtalelse fra foredraget Feedback-kultur på job

Tak til Thomas Flindt for et meget inspirerende og ikke mindst underholdende oplæg om feedback-kultur på arbejdspladsen. Aktiv og empatisk lytning er én af grundstenene til en god feedback-kultur på arbejdspladsen, og det er godt at øve sig på – hver dagVi sluttede aftenen med en sjov og interessant leg med kort – om forskellen på den Nysgerrige, Observerende og Konfronterende approach i forhold til feedback. Alt i alt endnu et rigtig godt og lærerigt foredrag/workshop.

Ulla Vennervald Nielsen
Executive Assistant & PA Region Nordic

Reference / Udtalelse fra foredraget Feedback-kultur på job

Thomas skabte en super stemning fra starten og fik folk til at slappe af og komme i godt humør. Han holdt det hele meget nede på jorden, så alle kunne følge med og folk var positivt indstillede på øvelsen. Introduktionen var derudover meget gennemtænkt, da han holdt informationsniveauet seriøst og kom med relevant fakta, der gjorde det meget troværdigt, relevant for arbejdspladser og skabte tillid, hvilket igen gjorde folk godt klar på øvelsen.

Efter en lang dag med præsentationer, hvor folk var lidt udmattede var det en super god måde at få energi og godt humør. Derudover skabte det rigtig gode samtaler til middagen bagefter omkring, hvor vigtigt godt humør og positivitet er på en arbejdsplads, samt hvordan man kan forbedre sit eget humør gennem den rigtige kropsholdning, grin, smil osv.

Louise Nørring
Nordic RSC / Dansk energinet

Feedback-kultur på arbejdspladsen

Feedback-kultur på arbejdspladsen – Feedback øvelser

Kontakt og Book Thomas Flindt på mail: thomasflindt.dk@gmail.com eller ring 28 92 00 78