Tak

TAK

Tak til alle de arbejdspladser, virksomheder og institutioner der har taget sig tid til at skrive en feedback til mig. På siden her bringer jeg feedback fra foredrag, jeg har afholdt indenfor de sidste 5-6 år. Det er ikke hver gang, at jeg holder et foredrag, at jeg beder om en feedback efterfølgende. Ellers ville jeg have omkring 1000 udtalelser. Jeg bringer her lidt forskellige udtalelser fra forskellige brancher. Som du kan læse (herunder) oplever næsten alle at få noget forskelligt med hjem. Det er bl.a. fordi, at jeg har flere forskellige emner i mit oplæg og fordi jeg løbende bringer nye emner ind i mit oplæg. Hvis du hørte mit arbejdsglæde foredrag for 3 år siden, så er det et andet foredrag du vil høre i dag..

Arbejdsglæde foredrag for Skælskør Julemærkehjem

Thomas Flindt brænder absolut igennem med sit budskab. Thomas har en god og smittende energi der giver inspiration! Meget levende og tilstede. Det er klart min opfattelse, at alle var glade og opløftede under foredraget – også efterfølgende! Det var et meget konkret og absolut relevant oplæg Thomas leverede. Rigtig fedt med alle de små fif og tips til at nå mål, være positiv m.m. Også super med de kopier vi fik, det er altid godt med noget man kan tage frem hjemme og tænke videre over.. En rigtig god oplevelse!

Marlene Lund, afdelingsleder Skælskør julemærkehjem

Arbejdsglæde foredrag for Danmarks Statistik

Mange tak for dit fantastiske foredrag i går. I dag er vi retur på arbejdspladsen, og vi mødte hinanden smilende i morges med armene over hovedet.Du sørgede for at få hver enkelt deltagers opmærksomhed, kiggede på os alle. Det var et meget levende foredrag, små aktive øvelser med sidemanden fra starten af kurset, så man kunne øve sig i det foredraget handlede om, det var rigtig godt. Fantastiske emner du gennemgik, jeg var helt opslugt. Din glæde, dit gode humør og din positive tilgang, smittede vist af på os alle. Jeg kunne tænke dine foredragsemner ind i hverdagen, ikke kun arbejdsmæssigt også privat. Det var let at afprøve privat om eftermiddagen, mere lyttende, og mere spørgende ind når nogen sagde noget. Du kan godt kalde dit foredrag for kursus i livsglæde, i stedet for arbejdsglæde. Jeg blev i øvrigt også i morges spurgt af familien om jeg ikke havde glemt noget… jeg kiggede spørgende, hvorefter de hev armene over hovedet, og så hoppede jeg op fra morgenmaden og gik rundt i stuen med armene over hovedet.

Anne Djernæs, Afdelingsleder Danmarks Statistik Sejrøgade 11, 2100 København

Arbejdsglæde foredrag for Topdanmark

Jeg vil gerne benytte muligheden for at sige tusind tak for det super gode og inspirerende foredrag fra Thomas Flindt den 4. maj. Vi blev mødt af en super energisk person, der formåede at inkludere ALLE i forsamlingen – og det var til trods for, at vi er en meget broget forsamling! Vi var enormt imponeret over den nærværende tilstedeværelse han præsenterede med. Vi havde samtidigt bedt ham om at koge et to timers program ned til en enkelt time, og der fik han prioriteret i alle de væsentligste elementer omkring arbejdsglæden i hverdagen, at vi faktisk alle kunne forholde os til – og tage med hjem og eksekvere i dagligdagen, hver dag!
Morten Pilebo, Forvaltningschef
Topdanmark Forsikring A/S
Borupvang 4 DK – 2750 Ballerup

 

Arbejdsglæde foredrag for Region Syddanmark

Hej Thomas

Jeg oplevede dig som en velforberedt oplægsholder med evnen til at nå dit publikum, sprog og kropssprog var meget tydelig og forskellige pointer var stærke virkemidler til at opnå opmærksomhed hos dit publikum. Derudover syntes jeg at du er SJOV! På den gode måde. Jeg oplevede, at publikum grinede med dig og ikke af dig – hvilket jeg finder meget vigtigt. Set-up var perfekt til formålet, og dit oplæg gav rigtig god mening. Jeg har fået positive tilbagemeldinger fra flere medarbejdere, som fortæller, at de er blevet mere opmærksomme på deres rolle og hvordan de påvirker og har indflydelse på positiv arbejdsglæde, både hos dem selv og blandt kolleger.

Alt i alt var det en meget positiv oplevelse og jeg vil helt sikkert overveje at booke dig i andre sammenhæng.

Venlig hilsen
Carina Lykke Johannessen 
Innovationskonsulent
Syddansk Sundhedsinnovation, Innovativt byggeri og drift

Region Syddanmark
Forskerparken 10, 5230 Odense M

Mindfulness workshop for DANSKE ADVOKATER

Thomas Flindt er en meget indlevende underviser med stor ægthed og god humor. Man kan mærke at han virkelig går ind for det han taler om. Vi har talt og tænkt meget over de ting, vi talte om på kurset og har prøvet et par ting af. Super god oplevelse. Dette mindfulness foredrag var godt og lærerigt på den lange bane – Særligt øvelsen om ægte opmærksomhed. Søren Egemar Knudsen – DANSKE ADVOKATER, København

Arbejdsglæde foredrag for Odense Universitetshospital

Et spændende og inspirerende foredrag, holdt af en meget engageret og sprudlende oplægsholder. Smil og latter kommer frem i vores gruppe. Super godt emne, som sætter tankerne i gang, så man bliver inspireret til at kigge indad og tage ansvar for sit eget liv både arbejdsmæssigt og privat.

Venlig hilsen 

Lene Nielsen
Sekretariatsleder 
www.ouh.dk
Onkologisk Afdeling R
Odense Universitetshospital
Kløvervænget 11 C, Indgang 130, 5000 Odense C 

Arbejdsglæde foredrag for Københavns kommune

Sjældent er jeg blevet inspireret så meget som til dette intense foredrag om arbejdsglæde og motivation. Budskaberne er i princippet enkle, og måske har du hørt det før, men Thomas formår at række ud til sit publikum, også fysisk, og overskrider muligvis dine grænser med klare håndterbare skridt til at blive den bedste udgave af dig. Du vil gå hjem med en overbevisning om, at du faktisk er din egen lykkes smed og at ved at (turde) slippe fantasien løs, så sker det magiske. Og det har vi alle brug for en gang imellem Linnéa Söderlind, pædagog Københavns kommune

Arbejdsglæde foredrag for Boligselskabet CIVICA

Thomas Flindt levede til fulde op til vores forventninger. Han havde alle med – hele tiden. Hans meget levende fortællerstil passede perfekt til vores gruppe. God humor og gode relevante budskaber! Indholdet af foredraget var meget relevant og budskaberne blev leveret, så alle kunne relatere til dem. Vi gik på weekend meget klogere og meget mere bevidste om vores egen (og andres) adfærd – både i vores private relationer, men også i vores dagligdag med hinanden på jobbet. 
 
Mai-Britt Skovsgaard, 
Boligselskabet CIVICA
Carl Nielsens kvarter 14
5000 Odense C

Arbejdsglæde foredrag for Jellerød Børnegård

Thomas Flindt fik sat tanker og perspektiv på alle måder, både i krop og i sind. Thomas gav et godt boost til vores personalegruppe. Alle mødte ind mandag morgen med armene op over hovedet og med et grin på læben. Vi kan på sigt arbejde mere med hvordan vi holder liv i kulturen og hvordan vi hver især tager ejerskab på arbejdsglæden.
Pia Starberg,
Jellerød børnegård
Rypevænget 318 2980 Kokkedal

Du kan finde flere udtalelser ved mit CV

Du kan finde flere udtalelser på min hjemmeside Lev-nu.dk