Tak

TAK

Tak til alle de arbejdspladser, virksomheder og institutioner der har taget sig tid til at skrive en udtalelse til mig. På siden her finder du udtalelser fra foredrag jeg har afholdt indenfor de sidste 3-4 år. Jeg har flere emner i mit oplæg og jeg bringer løbende nye emner ind i mit oplæg. Hørte du mit arbejdsglæde foredrag for 3 år siden, så er det et andet foredrag du vil høre i dag. Du finder også udtalelser under mit CV og under mine foredrag her på siden.

Arbejdsglæde foredrag på engelsk hos Novo Nordisk 

On the 24th. Of June 2024 Thomas visited us on a department day at Flakfortet in Øresund. The department really needed a boost of positive energi and a vocabulary for how to praise our successes and each other as well as a day of reestablishing contact to our playful selves. Thomas did not disappoint but quite the opposite, his general approach to life is positive which you really get a feel for since he does not shy away from using own experiences when he reflects upon happiness at work or feedback culture which was our topics of the day. All in all, a very positive day with a fun and inspiring speaker! Morten Christensen Manager, Novo Nordisk A/S Hillerød

 

Arbejdsglæde foredrag på engelsk hos Novo Nordisk 

Thomas Flindt er en fantastisk dygtig kommunikator og er meget nærværende i hans præsentation. Hans beskeder kommer tydeligt igennem og det er tydeligt for enhver, at han brænder for det han laver. Thomas kommer med mange gode eksempler og udstråler positivisme, som gør hele oplevelsen meget ægte, sjov, inspirerende og vedkommende. Jeg håber at vi får Thomas at se igen til et af vores kommende arrangementer. Som helhed var Thomas’ session VIRKELIG GOD! Mange gode eksempler undervejs, og små øvelser hvor man skal snakke sammen i mindre grupper, som gør at man kommer hinanden ved og øver sig på nogle af de ting han taler om i forhold til at give feedback, være åben, være opmærksom på hinanden, være positiv og spille hinanden bedre. Kæmpe anbefaling herfra!  Julie Kure Weeke Global SRR Manager, Novo Nordisk A/S Søborg 

Arbejdsglæde foredrag hos Vitec Cito A/S 

Hvem har ikke brug for lidt mere glæde i livet? Eftersom vi bruger en god portion af vores vågne stunder på arbejdspladsen, er det et godt sted at begynde. Derfor er det jo fantastisk, at man kan vælge at få indsprøjtet en dosis af overskud og glæde i form af foredragsholder Thomas Flindt, der med fødderne solidt plantet i livserfaring får vendt mundvigene opad, og sat fokus på “alt det virkeligt vigtige” – taknemmelighed, empati, anerkendelse m.m. Når det hele så serveres med høj energi og små, fysiske, øvelser – ovenikøbet på en fredag efterfulgt af bordfodboldsturnering og middag på firmaets regning, ja, så er det noget nemmere at åbne døren til kontoret den efterfølgende mandag morgen, og oprigtigt møde kollegaerne med et “god morgen” og et smil.
 
Kim Nielsen, CTO
Vitec Cito A/S, 
Vitec Software Group

Arbejdsglæde og Feedback-kultur foredrag – PwC Vejle 

Vi havde besøg af Thomas Flindt til vores ca. 100 medarbejdere i et par timer. Thomas brændte igennem lige fra starten og det var tydeligt at han havde hele forsamlingens opmærksomhed. Et foredrag, hvor der var indbygget nogle øvelser ligesom der blev spurgt ud til enkelte deltagere. Samlet set gjorde det bare at folk var på! Som en kollega sagde – der var ikke en der tjekkede sin mobil undervejs. Der var nogle rigtig gode input og enkle redskaber til at gøre hverdagen og arbejdspladsen til et sjovere og bedre sted at være – både for den enkelte og for gruppen i sin helhed. 
 
Alt i alt et super foredrag, der kun kan anbefales. 
 
Henrik Forthoft Lind
PwC | Partner
Herredsvej 32
7100 Vejle

PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

PwC - Arbejdsglæde

Feedback-kultur foredrag – UNDO København 

Tak for et rigtig inspirerende oplæg og workshop omkring feedback-kultur. Det kan være enormt svært at give og modtage af feedback på arbejdspladsen. Det var nogle rigtig gode øvelser teamet fik prøvet af. Vi skal nu arbejde videre med det selv, men det var meget givende at kick-starte vores fokus på en endnu bedre feedback-kultur med dit oplæg og workshop. Klart en anbefaling herfra.
 
Camilla Morell
Head of Claims / Skadechef
UNDO Forsikring

Arbejdsglæde Kickoff – FOF Nordsjælland 

Thomas Flindt er en yderst erfaren foredragsholder, der skaber kontakt til alle. Han bringer positiv energi ind i lokalet fra første minut og veksler fint mellem det lette og det grundige. Thomas er professionel, opmærksom og fleksibel fra første kontakt til opfølgning efter foredraget. Til trods for, at vi udfordrede Thomas på de fysiske rammer, leverede han et nærværende og helstøbt foredrag, der på kort tid engagerede os og fik snakken til at gå. Det var det helt rette boost for vores undervisere før sæsonstart. 
Maiken Forslund, Fagkonsulent FOF Nordsjælland

Arbejdsglæde foredrag – Familieretshuset 

Jeg oplevede Thomas Flindt som imødekommende og velformuleret. Han er meget energisk, og fyldte med det samme rummet op med positiv energi. Medrivende, inspirerende og underholdende foredrag med masser af stof til eftertanke. Emnerne var meget relevante, og nemme efterfølgende at implementere i en almindelig hverdag.

Pernille Johansen Familieretshuset Aabenraa

Arbejdsglæde foredrag – Novo Nordisk 

Thomas Flindt er en fremragende foredragsholder. Det lykkedes ham at få ikke kun mig selv men også mine kollegaer til at engagerer os i foredraget igennem øvelser, samtaler og selvreflekterende spørgsmål. Personligt gik jeg derfra med en hel ny forståelse af og konkrete værktøjer til hvordan jeg fremadrettet kan både finde glæden i det jeg laver, men også hvordan og med hvilken attitude jeg skal arbejde henimod de ting jeg vil. Oplevelsen var helt fantastisk, hvilket jeg udelukkende kan give Thomas æren for. Han var livlig i hans tale og kropssprog og formåede at få os helt op i gear med latter og high fives, og helt ned i gear igen med dybe vejrtrækninger og tid til selvreflektion. Det er sjældent at man når at have så mange følelser og tanker i spil under et foredrag, men det var intet mindre end det der skete under Thomas foredrag. 
 
Fikra Buzquurz
Global Talent Acquisition, Global People & Organisation, Novo Nordisk A/S

novo nordisk

Arbejdsglæde foredrag – Nordea København 

Tak Thomas Flindt. Det var en underholdende og inspirerende eftermiddag. Du hjalp os med at sætte fokus på vores trivsel og arbejdsglæde. Du kom med god energi og godt humør, og alene de ting vil bidrage til en højere trivsel. Klart en anbefaling herfra til andre.
 
Stefan Nybo Poulsen Head of Strategic Advice – Nordea Formueforvaltning
 

Arbejdsglæde foredrag – Dansk Skolefoto 

Armene var helt over hovederne på alle medarbejdere, som mødte ind i dag – både i øst og vest. Tak for et rigtig dejligt input, med masser af inspiration, gode budskaber og faktaoplysninger.

ALLE nød det!

Jesper Klausen Adm. Direktør

unknown.png

Arbejdsglæde foredrag – SIEMENS ENERGY 

Thomas Flindt levede til fulde op til vores forventninger. Han er tydeligt passioneret i forhold til at udbrede arbejdsglæde og positivitet. Han brænder virkelig igennem med budskabet! Foredraget var meget fint bygget op, nemt at forstå, og han fik alle med. Der var mange gode og brugbare take aways, som han præsenterede med et smil i øjet, engagement og en fantastisk kontakt til publikum! Rikke Felletoft HR Manager, Siemens Energy Denmark, Finland & Baltics

Arbejdsglæde foredrag – Nordea Haderslev 

Vi oplevede Thomas meget levende og begejstret. Han var god til at nå os alle sammen igennem hele foredraget. Vi følte os set. Han er meget relevant i hans emner og vi kunne nemt relatere til hans foredrag. Thomas har en evne til at fange alle og alle var med når Thomas lavede forskellige øvelser. Hele forløbet fra første henvendelse til sidste kontakt har været en super oplevelse. Thomas er meget fleksibel i hans muligheder for at hjælpe inden for de rammer vi havde og vi følte han gerne ville hjælpe os. Thomas kom i god tid, var forberedt og havde det hele klar. Efterfølgende var vi så heldige, at han havde mulighed for at blive og snakke lidt efter foredraget, det var fedt at få uddybet nogle af alle de spændende historier Thomas har med i foredraget. Dagen efter mødte alle ind med hænderne over hovedet. Og stadig, her nogle uger efter, taler vi om foredraget og er fortsat begejstrede for det og husker hinanden på de gode vaner for arbejdsglæde.

Mette Kudsk
Nordea | Nordea Haderslev

Nordea

Arbejdsglæde foredrag – Hans Aa Esbjerg 

Alle medarbejdere i administrationen og produktionen var tryllebundet af den enorme energi Thomas øjeblikkeligt fyldte rummet med. Alle krydsede arme faldt ned, og tilliden til Thomas voksede igennem foredraget hvor han tog os igennem opgaver, viden og tricks til mere arbejdsglæde. Vi siger YES til at arbejde med arbejdsglæde. Foredraget har givet alle kollegaer en oplevelse der styrker fællesskabet og ultimativt, arbejdsglæden.

Mette Grundtvig
Marketing Manager

unknown.png

Arbejdsglæde foredrag – Odense Hospital 

Tiden går hurtigt i Thomas Flindts selskab. Han forstår at veksle mellem øvelser, fysisk aktivitet, foredrag og inddrager sit publikum. Thomas Flindt ved, hvad han snakker om. Hans mange gode pointer er nemme at tage med hjem og bruge i hverdagen. Med humor og et glimt i øjet formår Thomas Flindt at gøre sit publikum opmærksomme på, at arbejdsglæde også er et personligt ansvar.

Sol Stoffregen
Kommunikationsrådgiver
Odense Universitetshospital

Arbejdsglæde-Odense

Arbejdsglæde foredrag på engelsk hos GN StoreNord 

Efter flere måneders social nedlukning pga Covid-19, fik vi endelig lov til at afholde et event, og valget faldt naturligt på Thomas Flindt’s Arbejdsglæde foredrag. Thomas var i sit rette element og leverede varen til UG. Thomas fik med sin entusiasme alle med i de små indlagte øvelser og alle udtrykte efterfølgende at de havde fået meget brugbar viden af foredraget, på en sjov og lærerig måde. Jeg har efterfølgende fået mange henvendelser fra kollegaer, der har givet udtryk for deres begejstring over Thomas’ foredrag.Det har givet dem et løft i deres hverdag, og tanker til reflektion. Helt sikkert et foredrag der bidrager til øget arbejdsglæde. Cristine Søgaard, GN Hearing A/S

GN StoreNord OHS gruppen Lautrupbjerg 7  2750 Ballerup

Arbejdsglæde Engelsk GN StoreNord

Arbejdsglæde foredrag – Hovedstadens Psykiatri 

Kære Thomas
 
Tusinde tak for et rigtig godt foredrag i fredags.
Jeg har videresendt din mail til vores sekretærer, der deltog til foredraget samt vores Centerledelse til inspiration til fremtidige arrangementer.
 
Michael Ejlerskov
Ledende lægesekretær
 
Region Hovedstadens Psykiatri
Psykiatrisk Center Glostrup
Administrationen
Nordstjernevej 41
2600 Glostrup
 
Region Hovedstaden
 
 
 

Arbejdsglæde og Mindfulness  foredrag / workshop – Grundfos
Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne, lige der hvor de befinder sig – hver enkel på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab – forenet med god humor, finfølelse og ærlighed.

Dette kursus var et “wake up call” for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. Ved dette kursus har jeg lært på en enestående måde at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan ændre og styre mit liv – ikke andre.

TAK for dette kursus! Det var virkelig enestående. Helt ærligt! Jeg har aldrig nogensinde set så klart… Maya Fischer Grundfos.com 

Arbejdsglæde og Feedback-kultur foredrag

Det er nu tredje gang at jeg har fornøjelse af at opleve Thomas Flindt, og jeg må bare sige, at jeg får noget med hjem hver gang. Sidste gang var en tre timers workshop/foredrag om arbejdsglæde og feedback-kultur. Alle mine kolleger gav god feedback. Thomas kom med god energi, og alle hans værktøjer kom i spil under vores gruppearbejde efterfølgende. Flere af Thomas’ værktøjer vil blive implementeret i vores enheder. 

Do Stauning
Psykiatrien Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland.png

Arbejdsglæde foredrag – DONG Energy

TAK for et rigtig godt indlæg om ARBEJDSGLÆDE. Vi har haft armene over hovedet i dag – så dine arbejdsglædeøvelser huskes og virker – Ha’ det rigtig godt – Jeg håber at vi ses igen.

Hanne Vork Pedersen
Wind Power
DONG Energy

Arbejdsglæde foredrag – Skælskør Julemærkehjem

Thomas Flindt brænder igennem med sit budskab. Thomas har en god og smittende energi der giver inspiration! Meget levende og tilstede. Det er klart min opfattelse, at alle var glade og opløftede under foredraget – også efterfølgende! Det var et meget konkret og absolut relevant oplæg Thomas leverede. Rigtig fedt med alle de små fif og tips til at nå mål, være positiv m.m. Også super med de kopier vi fik, det er altid godt med noget man kan tage frem hjemme og tænke videre over.. En rigtig god oplevelse!

Marlene Lund, afdelingsleder Skælskør julemærkehjem

Arbejdsglæde-Skælskør Julemærkehjem

Arbejdsglæde foredrag – Danmarks Statistik

Mange tak for dit fantastiske foredrag i går. I dag er vi retur på arbejdspladsen, og vi mødte hinanden smilende i morges med armene over hovedet.Du sørgede for at få hver enkelt deltagers opmærksomhed, kiggede på os alle. Det var et meget levende foredrag, små aktive øvelser med sidemanden fra starten af kurset, så man kunne øve sig i det foredraget handlede om, det var rigtig godt. Fantastiske emner du gennemgik, jeg var helt opslugt. Din glæde, dit gode humør og din positive tilgang, smittede vist af på os alle. Jeg kunne tænke dine foredragsemner ind i hverdagen, ikke kun arbejdsmæssigt også privat. Det var let at afprøve privat om eftermiddagen, mere lyttende, og mere spørgende ind når nogen sagde noget. Du kan godt kalde dit foredrag for kursus i livsglæde, i stedet for arbejdsglæde. Jeg blev i øvrigt også i morges spurgt af familien om jeg ikke havde glemt noget… jeg kiggede spørgende, hvorefter de hev armene over hovedet, og så hoppede jeg op fra morgenmaden og gik rundt i stuen med armene over hovedet.

Anne Djernæs, Afdelingsleder Danmarks Statistik 

Arbejdsglæde_foredrag

Arbejdsglæde foredrag – Topdanmark

Jeg vil gerne benytte muligheden for at sige tusind tak for det super gode og inspirerende foredrag fra Thomas Flindt den 4. maj. Vi blev mødt af en super energisk person, der formåede at inkludere ALLE i forsamlingen – og det var til trods for, at vi er en meget broget forsamling! Vi var enormt imponeret over den nærværende tilstedeværelse han præsenterede med. Vi havde samtidigt bedt ham om at koge et to timers program ned til en enkelt time, og der fik han prioriteret i alle de væsentligste elementer omkring arbejdsglæden i hverdagen, at vi faktisk alle kunne forholde os til – og tage med hjem og eksekvere i dagligdagen, hver dag!
 
Morten Pilebo, Forvaltningschef
Topdanmark Forsikring A/S
Borupvang 4 2750 Ballerup
Arbejdsglæde_foredrag

Arbejdsglæde foredrag – Region Syddanmark

Hej Thomas

Jeg oplevede dig som en velforberedt oplægsholder med evnen til at nå dit publikum, sprog og kropssprog var meget tydelig og forskellige pointer var stærke virkemidler til at opnå opmærksomhed hos dit publikum. Derudover syntes jeg at du er SJOV! På den gode måde. Jeg oplevede, at publikum grinede med dig og ikke af dig – hvilket jeg finder meget vigtigt. Set-up var perfekt til formålet, og dit oplæg gav rigtig god mening. Jeg har fået positive tilbagemeldinger fra flere medarbejdere, som fortæller, at de er blevet mere opmærksomme på deres rolle og hvordan de påvirker og har indflydelse på positiv arbejdsglæde, både hos dem selv og blandt kolleger.

Alt i alt var det en meget positiv oplevelse og jeg vil helt sikkert overveje at booke dig i andre sammenhæng.

Venlig hilsen
Carina Lykke Johannessen 
Innovationskonsulent
Syddansk Sundhedsinnovation, Innovativt byggeri og drift

Region Syddanmark
Forskerparken 10, 5230 Odense M

Mindfulness foredrag / workshop – DANSKE ADVOKATER

Thomas Flindt er en meget indlevende underviser med stor ægthed og god humor. Man kan mærke at han virkelig går ind for det han taler om. Vi har talt og tænkt meget over de ting, vi talte om på kurset og har prøvet et par ting af. Super god oplevelse. Dette mindfulness foredrag var godt og lærerigt på den lange bane – Særligt øvelsen om ægte opmærksomhed. Søren Egemar Knudsen – DANSKE ADVOKATER, København

Arbejdsglæde

Arbejdsglæde foredrag – Odense Universitetshospital

Et spændende og inspirerende foredrag, holdt af en meget engageret og sprudlende oplægsholder. Smil og latter kommer frem i vores gruppe. Super godt emne, som sætter tankerne i gang, så man bliver inspireret til at kigge indad og tage ansvar for sit eget liv både arbejdsmæssigt og privat.

Venlig hilsen 

Lene Nielsen
Sekretariatsleder 
www.ouh.dk
 
Onkologisk Afdeling R
Odense Universitetshospital

Arbejdsglæde-Odense

Arbejdsglæde foredrag – Københavns kommune

Sjældent er jeg blevet inspireret så meget som til dette intense foredrag om arbejdsglæde og motivation. Budskaberne er i princippet enkle, og måske har du hørt det før, men Thomas formår at række ud til sit publikum, også fysisk, og overskrider muligvis dine grænser med klare håndterbare skridt til at blive den bedste udgave af dig. Du vil gå hjem med en overbevisning om, at du faktisk er din egen lykkes smed og at ved at (turde) slippe fantasien løs, så sker det magiske. Og det har vi alle brug for en gang imellem Linnéa Söderlind, pædagog Københavns kommune

Arbejdsglæde foredrag – Boligselskabet CIVICA

Thomas Flindt levede til fulde op til vores forventninger. Han havde alle med – hele tiden. Hans meget levende fortællerstil passede perfekt til vores gruppe. God humor og gode relevante budskaber! Indholdet af foredraget var meget relevant og budskaberne blev leveret, så alle kunne relatere til dem. Vi gik på weekend meget klogere og meget mere bevidste om vores egen (og andres) adfærd – både i vores private relationer, men også i vores dagligdag med hinanden på jobbet. 
 
Mai-Britt Skovsgaard, 
Boligselskabet CIVICA
Carl Nielsens kvarter 14
5000 Odense C

Arbejdsglæde foredrag for Jellerød Børnegård

Thomas Flindt fik sat tanker og perspektiv på alle måder, både i krop og i sind. Thomas gav et godt boost til vores personalegruppe. Alle mødte ind mandag morgen med armene op over hovedet og med et grin på læben. Vi kan på sigt arbejde mere med hvordan vi holder liv i kulturen og hvordan vi hver især tager ejerskab på arbejdsglæden.
 
Pia Starberg,
Jellerød børnegård
Rypevænget 318 2980 Kokkedal
 
 

Du kan finde flere udtalelser ved mit CV

Du kan finde flere udtalelser på min hjemmeside Lev-nu.dk