Foredrag

Foredrag:  Arbejdsglæde – Trivsel – Godt humør

Oplev en ægte Arbejdsglæde Booster der rammer bredt i medarbejdergruppen. Oplev Thomas Flindt fortælle, hvordan du med simple vaner og handlinger, kan ændre din dag og dit arbejdsliv. På dette foredrag får du og dine kolleger Værdier, Vaner og Værktøjer der vil skabe arbejdsglæde og begejstring i jeres team. Hør hvordan du møder ind til opgaver og relationer med god energi, og hvordan du kan bruge din kreativitet og din humor i hverdagen.

INSPIRATION til at løfte det gode humør og styrke arbejdsrelationerne. Inspiration til at stole på nuet og arbejdsprocessen. Inspiration til at bryde de vaner der “forstyrrer” vores intention og vores fælles vision og meget mere.

Book dette foredrag. Du får:

  • Vaner der skaber godt humør og arbejdsglæde
  • Styrket dit nærvær – kvalitet i dine relationer
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdslyst
  • Kommet godt på arbejde – Sådan får du en god start på dagen
  • Win/Win mentalitet – At løfte og spille hinanden bedre
  • Hørt om fremtidens leder, kollega og arbejdsplads
  • 5 gode regler/vaner til den fysiske og mentale arbejdsglæde

Om foredragsholderen: Thomas Flindt har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Den røde tråd i Thomas´ oplæg er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og handlinger der kan løfte dig og dine kolleger i hverdagen. Thomas er 54 år og har 20 års erfaring som professionel foredragsholder på arbejdspladser overalt i Danmark. Du får et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”  og han har de bedste referencer fra både den offentlige og den private sektor. Læs mere på lev-nu.dk

Foredrag med Thomas Flindt

Udtalelse fra Arbejdsglæde foredrag i Allerød:

Hvem har ikke brug for lidt mere glæde i livet? Eftersom vi bruger en god portion af vores vågne stunder på arbejdspladsen, er det et godt sted at begynde. Derfor er det jo fantastisk, at man kan vælge at få indsprøjtet en dosis overskud og glæde i form af foredragsholder Thomas Flindt, der med fødderne solidt plantet i livserfaring får vendt mundvigene opad, og sat fokus på “alt det virkeligt vigtige” – taknemmelighed, empati, anerkendelse m.m. Når det hele så serveres med høj energi og små, fysiske, øvelser – ovenikøbet på en fredag efterfulgt af bordfodboldsturnering og middag på firmaets regning, ja, så er det noget nemmere at åbne døren til kontoret den efterfølgende mandag morgen, og oprigtigt møde kollegaerne med et “god morgen” og et smil.
 
Kim Nielsen, CTO
Vitec Software Group

 

Udtalelse fra Arbejdsglæde foredrag i Aabenraa: 

Jeg oplevede Thomas Flindt som imødekommende og velformuleret. Thomas er meget energisk, og fyldte med det samme rummet op med positiv energi. Medrivende, inspirerende og underholdende foredrag med masser af stof til eftertanke. Emnerne var meget relevante, og nemme efterfølgende at implementere i en almindelig hverdag.

Pernille Johansen

Pernille Johansen Familieretshuset Aabenraa

Læs CV og udtalelser fra foredrag her: https://www.thomasflindt.dk/cv

Læs også om Feedback-kultur foredrag her: https://feedback-kultur.nu

Foredrag: Book direkte 28 92 00 78 eller skriv mail til thomas@lev-nu.dk