CV

Thomas Flindt - Arbejdsglæde ekspert siden 2003

Thomas Flindt's passion og vision
Jeg har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Fundamentet i min undervisning er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og vaner der kan løfte dig med det samme. Så du allerede i dag, oplever dig selv som en succes.

Værdier
Mine værdier er med i alt hvad jeg foretager mig. De er en del af min person og de bliver tydelige i mine foredrag. Her er 5 af mine værdier. Respekt: Se din egen og andres forskellighed som et potentiale. Tænk Win-Win: Tænk og tal på en måde der løfter dig selv og andre. Anerkendelse: Sæt ord på de initiativer og kvaliteter du påskønner hos dine venner og  kollegaer. Tænk ud af boksen: Tænk kreativt, brug din fantasi og din forestillingsevne på bedste vis. Vær Proaktiv: Tag aktivt handling på dine ideér og brug din energi på det du har indflydelse på.

Erfaring
Med 18 års erfaring som professionel foredragsholder, kan jeg garantere dig et foredrag af høj kvalitet.  Jeg holder mig opdateret på de nyeste trends, og er hvert år på inspirationrejse i USA, Asien eller der hvor de nye muligheder viser sig.

Kontakt Thomas Flindt på mail: thomas@lev-nu.dk eller ring 70 23 00 16

CV Thomas Flindt
Handelsuddannet i detailhandlen 1989: 10 år i købmandsbranchen, 5 år som leder. Jeg er vokset op i købmandsbranchen. Min far var SUPER BEST-købmand og medstifter af kæden. Jeg var derfor stærkt inspireret til at gå samme vej. I 1995 havde min egen arbejdsglæde manglet i flere år. Jeg skifter spor og starter på HF fuldtid. Student i 1997. Uddannet lærer i 2001: Lærer på det Kgl. Vajsenhus 2001-03. Da jeg starter fuldtid på arbejdsmarkedet igen, opdager jeg, at flere af mine "gamle uvaner" stadig følger mig. Jeg erkender på det her tidspunkt, at det er mit ansvar, at ændre min indstilling. Jeg beslutter mig for at blive ekspert i arbejdsglæde. Jeg bruger ALT min fritid og penge på uddannelse til at vende mit liv 360 grader. Projektet lykkedes til glæde for mig selv og mine kollegaer. Efter mange år med "dårlige vaner" og negative tanker, bliver det min mission at udbrede budskabet om, at Arbejdsglæde er en mulighed, et valg, en indstilling. Siden 2003 har jeg været fuldtids Arbejdsglæde foredragsholder og mindfulness træner. I dag vil jeg tillade mig, at kalde mig ekspert i arbejdsglæde. Jeg har brugt mere end 10.000 timer på emnet.

Flere referencer og udtalelser - klik på TAK i menu - eller klik her TAK

Konferencefaciliteter på Vesterbrogade i København - Valencia

Den historiske bygning Valencia er totalt renoveret i 2014 og er udstyret med alle moderne faciliteter til brug for møder og konferencer.

Ejendommen er bragt tilbage til sit oprindelige ydre, og den historiske facade kan igen ses fra gaden, efter at den i over 100 år har været skjult.

Valencia er en af Vesterbros ældre bygninger, der er opført som ølhal efter tysk forbillede i 1861. Bygningen er tegnet af Tivolis arkitekt H.S. Stilling.

Under navnet Valencia blev stedet fra 1927 Skandinaviens største Varieté – et eksklusivt forlystelsessted med underholdning af internationale kunstnere og artister.

Klik her for Arbejdsglæde foredrag i Valencia

Jeg er uddannet ICI coach hos EmpowerMind Danmark der er godkendt af ICI og indestår for kvaliteten af uddannelsen.

Jeg er uddannet ICI coach hos EmpowerMind Danmark der er godkendt af ICI og indestår for kvaliteten af uddannelsen.Succes med Arbejdsglæde foredrag hos kommunerne i 2018 og 2019

I 2018 og 2019 har jeg haft stor succes med oplæg hos kommunerne. Aarhus kommune, Aalborg kommune, Ballerup kommune, Københavns kommune, Esbjerg, Horsens og Brøndby kommune har flere gange fået kickstartet alle medarbejdere med Arbejdsglæde. Læs for eksempel invitationen fra Brøndby kommune her: Invitation nytårskur, samarbejdspartnere Brøndby kommune

Feedback fra Nytårs- og Arbejdsglæde Kickstart i Brøndby 05.01.2017.

Hej Thomas Flindt
Det blev en forrygende aften. Dagen efter fik jeg både billeder og fortællinger om at personalet gik rundt og rakte armene i vejret og råbte YES.. Du har en meget god energi som vi alle fik en del af, og samtidigt blev det meget morsomt. Jeg er meget tilfreds med foredraget. Tak for det.

Mats Erlandsson, Leder Job & Aktivitetscenter Vestegnen Tybjergparken 2 Brøndby Strand


arbejdsglæde foredrag thomas flindt

Thomas Flindt

6 timers workshop med Arbejdsglæde og Mindfulness  
Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de lige befinder sig – hvert enkelt på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab - forenet med god humor, finfølelse og ærlighed.

Dette kursus var et "wake up call" for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. Ved dette kursus har jeg lært på en enestående måde at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan ændre og styre mit liv – ikke andre.

TAK for dette kursus! Det var virkelig enestående. Helt ærligt! Jeg har aldrig nogensinde set så klart...

Maya Fischer Grundfos.com 

2 timers foredrag med Arbejdsglæde og Begejstring Thomas Flindt leverer humor og positiv energi på et højt plan. Vi havde en forrygende aften i DANMARKS RADIO med Thomas' foredrag og vi har taget den smittende arbejdglæde og begejstring med ind i Vores hverdag.

Elena Styring. Formand for HK-klubben i DR

Konferencecenter - Valencia