CV

Arbejdsglæde konsulent Thomas Flindt

Thomas Flindt's passion og vision
Jeg har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Fundamentet i min undervisning er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og vaner der kan løfte dig med det samme. Så du allerede i dag, oplever dig selv som en succes.

Værdier
Mine værdier er med i alt hvad jeg foretager mig. De er en del af min person og de bliver tydelige i mine foredrag. Her er 5 af mine værdier. Respekt: Se din egen og andres forskellighed som et potentiale. Tænk Win-Win: Tænk og tal på en måde der løfter dig selv og andre. Anerkendelse: Sæt ord på de initiativer og kvaliteter du påskønner hos dine venner og  kollegaer. Tænk ud af boksen: Tænk kreativt, brug din fantasi og din forestillingsevne på bedste vis. Vær Proaktiv: Tag aktivt handling på dine ideér og brug din energi på det du har indflydelse på.

Arbejdsglæde konsulent der huskes - Derfor skal du vælge mig: 
Med 20 års erfaring som fuldtids Arbejdsglæde konsulent, kan jeg garantere dig et foredrag af høj kvalitet.  Jeg holder mig opdateret på de nyeste trends, og er ofte på inspirationrejse i USA, Asien eller der hvor de nye muligheder viser sig. Kunderne siger, at jeg brænder igennem med mit budskab og at mine værdier og vaner for arbejdsglæde huskes og bruges. F.eks. afholdte jeg foredrag for DANSKE ADVOKATER i 2019. Der var en deltager tilstede, som havde oplevet mig hos  DANSKE ADVOKATER i 2012. Hun sagde til mig:  "Vi bruger stadigvæk de værktøjer du gav os i 2012"

Udtalelse fra Mindfulness foredrag / workshop hos DANSKE ADVOKATER i 2012:

Thomas Flindt er en meget indlevende underviser med stor ægthed og god humor. Man kan mærke at han virkelig går ind for det han taler om. Vi har talt og tænkt meget over de ting, vi talte om på kurset og har prøvet et par ting af. Super god oplevelse. Dette mindfulness foredrag var godt og lærerigt på den lange bane – Særligt øvelsen om ægte opmærksomhed.

Søren Egemar Knudsen – DANSKE ADVOKATER, København

Kontakt Thomas Flindt på mail: thomas@lev-nu.dk eller ring 28 92 00 78

Referencer og udtalelser - klik på TAK i menu - eller klik her TAK

CV - Thomas Flindt - Arbejdsglæde konsulent
Handelsuddannet i detailhandlen 1989: 10 år i købmandsbranchen, 5 år som leder. Jeg er vokset op i købmandsbranchen. Min far var SUPER BEST-købmand og medstifter af kæden. Jeg var derfor stærkt inspireret til at gå samme vej. I 1995 havde min egen arbejdsglæde manglet i flere år. Jeg skifter spor og starter på HF fuldtid. Student i 1997. Uddannet lærer i 2001: Lærer på det Kgl. Vajsenhus 2001-03. Da jeg starter fuldtid på arbejdsmarkedet igen, opdager jeg, at flere af mine "gamle uvaner" stadig følger mig. Jeg erkender på det her tidspunkt, at det er mit ansvar, at ændre min indstilling. Jeg beslutter mig for at blive ekspert i arbejdsglæde. Jeg bruger ALT min fritid og penge på uddannelse til at vende mit liv 360 grader. Projektet lykkedes til glæde for mig selv og mine kollegaer. Efter mange år med "dårlige vaner" og negative tanker, bliver det min mission at udbrede budskabet om, at Arbejdsglæde er en mulighed, et valg, en indstilling. Siden 2003 har jeg været fuldtids Arbejdsglæde foredragsholder og mindfulness træner. I dag vil jeg tillade mig, at kalde mig ekspert i arbejdsglæde. Jeg har brugt mere end 10.000 timer på emnet.


Min bog “Go’ Arbejdsdag - Håndbog i arbejdsglæde”   udkom i 2011. Bogen har 10 kapitler, der omhandler 10 vaner til mere arbejdsglæde. Bogen er ude i 5. Oplag og er at finde på 55 biblioteker i Danmark. Bogen koster normalt kr. 120,- pr stk. Ved køb af mere end 50 stk. er prisen kr. 100,- pr stk. 

Feedback fra NESTLÈ. De købte efterfølgende en bog til alle deltagere:
Thomas Flindt er en entusiastisk underviser. Det er tydeligt at mærke, at Thomas har stor indsigt og erfaring i sit fag inden for arbejdsglæde. Thomas formåede at være simpel og let forståelig, så alle havde lyst til at lytte og forstå hvordan arbejdsglæde fremmes i hverdagen. Det var en meget positiv fælles oplevelse og alle deltog med stor indsats og brugte øvelserne efter foredraget, som var sjove og lærerige. Efter foredraget, har vi igangsat en månedlig mail med de bedste citater, som skal huske os på, at hvis vi vælger et positivt sind, så vil vi leve i en overvejende positiv hverdag. 

Sagt om bogen “Go’ arbejdsdag - Håndbog i arbejdsglæde”  Jeg var personligt meget imponeret over bogen og mener bestemt, at bogen skal læses efter foredraget for at få ”det hele” med. Bogen giver en simpel indsigt i hvordan vi kan vende udfordringer til muligheder, fejl til læring og generelt skabe et positivt sind i både erhvervsliv samt privatliv. Det kan være simple sætninger som åbner op for logikken og forandrer hverdagen og det fremmer Thomas Flindt med stor succes i hans letlæselige bog ”Go´arbejdsdag – Håndbog i arbejdsglæde”. 
 Julie Sommer Commercial Support 

 Arbejdsglæde foredrag hos Kattens Værn

Thomas sidder først stille og iagttager os alle. Så ’ringer det ind’ og Thomas går på scenen med en rolig tilgang og samtidigt med en livlig og humoristisk indfaldsvinkel. Det er skræmmende, at man i så mange af hans eksempler kan genkende sig selv og sine kolleger. Han mestrer at få alle med og sørger for, at hver enkel deltager forstår hans budskab. Thomas’ oplæg er spækket med værktøjer der kan bruges både arbejdsmæssigt og i privatlivet. Jeg fik lyst til at høre mere og få flere værktøjer med hjem.

Pia Borsdal
Kattens Værn
Sandager 11
2605 Brøndby

Kattens Værn bookede Arbejdsglæde foredrag i 2019 - I 2021 bookede Kattens Værn mit Feedback-Kultur foredrag til samme medarbejder gruppe. Læs her Feedback-Kultur

Feedback fra hjemmeplejen i Kokkedal kommune:

Thomas har en super god energi, og brænder rigtig godt igennem. Han er et meget positivt menneske, som får os til at huske på at vi selv er medskaber af vores liv. Det er skønt at blive mindet om, at hvis vi vil noget i livet, skal vi ønske det, og tro på det. At blive mindet om at vi selv er medskaber af en stresset hverdag, hvor vi har fokus på ”hvad der kan gå galt”, var et wake up call for mig, og virkelig noget jeg kunne bruge. At indse At frygten / stressen ofte skabes i mit eget hoved, betyder også at jeg indser, at jeg selv har mulighed for kontrollere stressen – komme den i forkøbet, og med et simpelt redskab, kan vende den hele på hoved, for at tænke : ” jubiii al det lykkes jo helt fantastisk i dag”

Flere kollegaer har ytret at det var en super inspirerende foredrag, og et godt udgangspunkt for at tale arbejdsmiljø/ samarbejde. Jeg kunne godt lide kombinationen af at være tilhøre, og aktiv medspiller. Dejligt at noget blev delt, men også at andet fik lov at være privat. Også dejligt hver især at kunne tage noget med hjem. Brugen af eksempler fra hverdagen, som alle kan genkende, og som man kan selv kan ændre på, for at få et mere positiv tilgang til både hverdags- og arbejdsliv, gør at alle er med og at det bliver sjovt og nærværende.

Eva Ørsted  Gruppeleder Pleje- og Aktivitetscenter Egelunden Kokkedal

Eva Ørsted bookede Arbejdsglæde foredrag i 2015 til Egelunden i Kokkedal - I 2018 bookede Eva Ørsted bookede mit Arbejdsglæde foredrag til de ansatte i "De gamles by" i København. Eva var startet som leder i  "De gamles by"

Konferencefaciliteter på Vesterbrogade i København - Valencia

Den historiske bygning Valencia er totalt renoveret i 2014 og er udstyret med alle moderne faciliteter til brug for møder og konferencer.

Ejendommen er bragt tilbage til sit oprindelige ydre, og den historiske facade kan igen ses fra gaden, efter at den i over 100 år har været skjult.

Valencia er en af Vesterbros ældre bygninger, der er opført som ølhal efter tysk forbillede i 1861. Bygningen er tegnet af Tivolis arkitekt H.S. Stilling.

Under navnet Valencia blev stedet fra 1927 Skandinaviens største Varieté – et eksklusivt forlystelsessted med underholdning af internationale kunstnere og artister.

Jeg er uddannet ICI coach hos EmpowerMind Danmark der er godkendt af ICI og indestår for kvaliteten af uddannelsen.

Jeg er uddannet ICI coach hos EmpowerMind Danmark der er godkendt af ICI og indestår for kvaliteten af uddannelsen.


Arbejdsglæde konsulent hos kommunerne 

Jeg har stor succes med oplæg hos kommunerne. Aarhus kommune, Aalborg kommune, Ballerup kommune, Københavns kommune, Esbjerg, Horsens og Brøndby kommune har flere gange fået kickstartet alle medarbejdere med Arbejdsglæde. 

Feedback fra Nytårs- og Arbejdsglæde Kickstart i Brøndby 05.01.2017.

Hej Thomas Flindt
Det blev en forrygende aften. Dagen efter fik jeg både billeder og fortællinger om at personalet gik rundt og rakte armene i vejret og råbte YES.. Du har en meget god energi som vi alle fik en del af, og samtidigt blev det meget morsomt. Jeg er meget tilfreds med foredraget. Tak for det.

Mats Erlandsson, Leder Job & Aktivitetscenter Vestegnen Tybjergparken 2 Brøndby Strand


arbejdsglæde foredrag thomas flindt

Thomas Flindt

5 timers workshop med Arbejdsglæde og Mindfulness  
Thomas Flindt er en person der kan sit håndværk, som vi siger i Tyskland. Han har den særlige egenskab at lade folk erkende noget, uden at være overbevisende. Med humor men også med alvor henter han kursisterne der, hvor de lige befinder sig – hvert enkelt på sin måde. Med lethed og med visdom er han i stand til at åbne kursisternes øjne for en anden virkelighed. Han skaber tillid mellem ham selv og kursisterne, så man føler sig tryg og man bliver åben for løsninger. Thomas Flindt har bare meget menneskekundskab - forenet med god humor, finfølelse og ærlighed.

Dette kursus var et "wake up call" for mig. Jeg har fundet tilbage til det, som jeg egentlig vil. Jeg har set de ting, som jeg ønsker mig mest og har fundet ud af, hvor jeg står i vejen for mig selv. Ved dette kursus har jeg lært på en enestående måde at det er MIG, det drejer sig om, og ikke andre. Det er KUN MIG, som kan ændre og styre mit liv – ikke andre.

TAK for dette kursus! Det var virkelig enestående. Helt ærligt! Jeg har aldrig nogensinde set så klart...

Maya Fischer Grundfos.com 

2 timers foredrag med Arbejdsglæde og Begejstring Thomas Flindt leverer humor og positiv energi på et højt plan. Vi havde en forrygende aften i DANMARKS RADIO med Thomas' foredrag og vi har taget den smittende arbejdglæde og begejstring med ind i Vores hverdag.

Elena Styring. Formand for HK-klubben i DR

Konferencecenter - Valencia