Arbejdsglæde Citater

Arbejdsglæde Citater v/ Thomas Flindt

Her finder du arbejdsglæde citater fra mine foredrag og bøger. Det er vigtigt for mig, at kunden får brugbare arbejdsglæde citater med tilbage på arbejdspladsen. Det er min erfaring, at de citater og øvelser jeg deler ud under mit foredrag, bliver brugt løbende og dermed er med til at løfte arbejdsglæden efterfølgende. Mit arbejdsglæde foredrag indeholder viden og fakta fra filosofiens og videnskabens verden, samt den erfaring og feedback jeg har modtaget fra mere end 1500 danske arbejdspladser.

Feedback fra Arbejdsglæde foredrag for DONG Energy 08.09.2016:

TAK for et rigtig godt indlæg om ARBEJDSGLÆDE. Vi har haft armene over hovedet i dag – så dine øvelser huskes og virker – Ha’ det rigtig godt – håber vi ses igen engang.

Hanne Vork Pedersen
Wind Power
DONG Energy

Brug siden her til inspiration for dine kolleger og venner med et arbejdsglæde citat. Giv dem et citat og et smil på læben i dag.

Mit arbejdsglæde foredrag (2 timer) indeholder inspiration til at tænke og tale i et opløftende sprog. Inspiration til at stole på nuet og processen (hvordan kan jeg/vi optimere vores relationer og muligheder med tillid) Inspiration til at bryde simple vaner der “forstyrrer” vores intention og vores fælles vision. Motivation til at gøre “noget nyt” sammen med kollegaerne i dag. Og meget mere. Der er flere “2 og 2” øvelser undervejs. Her tager vi ordet ind i praksis. Læs mere om arbejdsglæde foredrag her.

Se en kort video med en af Thomas Flindt’s arbejdsglæde øvelser Arbejdsglæde foredrag

Arbejdsglæde citaterThomas-flindt-arbejdsglade-motivation-BEGEJSTRING Arbejdsglæde citaterThomas-flindt-arbejdsglade-motivation-brug-din-fantasi  En win-win successEn win-win kollega En vinder – fejrer hverdagens små sejre-2 En Udtalelse - steen bagger  Thomas-flindt-arbejdsglade-motivation-husk-at-smileEn fantasi magi visionEn win-win success-2 Thomas-flindt-arbejdsglade-motivation-SMILE.pngThomas-flindt-arbejdsglade-motivation-Success  Thomas-flindt-arbejdsglade-motivation-SMIL Thomas-flindt-arbejdsglade-motivation-sig JA Thomas-flindt-arbejdsglade-motivation-kreativ-tanke    En latter endorfinerthomas-flindt-Arbejdsglæde-Motivation-Arbejdsfrisk Thomas-Flindt-Se potentialet-Arbejdsglæde-Motivation

Efter arbejdsglæde foredrag hos Haldor Topsøe 06.02.2019, har de ansatte udarbejdet 5 vaner til mere arbejdsglæde og sat i i virksomheden. Arbejdsglæde citaterne (Arbejdsglædeskaberne) er lavet med inspiration fra mit foredrag. Klik på billedet for stor version.

Arbejdsglæde citater hos Haldor Topsøe 2019

Arbejdsglæde citater hos Haldor Topsøe 2019

Arbejdsglæde og Trivsel hos Haldor Topsøe 2019

Arbejdsglæde og Trivsel hos Haldor Topsøe 2019

Feedback fra Arbejdsglæde foredrag for Styrelsen for Patientsikkerhed 09.12.2016.

Hej Thomas

Herunder et par tilbagemeldinger fra mig og mine kolleger:

Hvordan oplevede du foredragsholderen Thomas Flindt 

 • Rigtig fin, meget levende i sin præsentation.
 • Lidt spøjs opstart men han fangede fint i løbet af foredraget. Formåede at involvere undervejs.
 • Jeg synes han var både tydelig og klar, han kom igennem med sit budskab, var god til at bruge humor til at understrege pointer.
 • Thomas var velforberedt og ”på” han spredte energi, refleksioner og godt humør!

Hvordan var oplevelsen som helhed 

 • Gode redskaber der kan bruges sammen med kollegaerne og privat. Tror at vi som kollegaer kan få meget gavn af metoderne i hverdagen, men skal måske lige stoppe op engang imellem for at minde hinanden om dem.
 • Der blev en god og munter stemning blandt kollegerne. Masser af grin. Sundt for hele flokken.
 • Et godt og vigtigt emne at tage op på en arbejdsplads, jeg oplevede at de fleste var positive, og at alle kunne tage et eller flere budskaber med sig.
 • Det kan bruges på arbejdspladsen, måske kunne det være fint at følge op på det ved lejlighed?
 • Kan kun sige at jeg synes det var smadder godt, sjovt og brugbart, både på et arbejdsmæssigt som et privat plan.
 • Jeg synes vi fik nogle fine værktøjer især lykkehjulet – den synes jeg er super!
 • Det var rigtig fint
 • Jeg synes, det var en rigtig god oplevelse og bestemt anvendeligt i vores enhed

Rikke Majbohm Bresemann
Kontorfunktionær

Styrelsen for Patientsikkerhed
Tilsyn og Rådgivning Nord

Kontakt og Book Thomas Flindt på mail: thomasflindt.dk@gmail.com eller ring 28 92 00 78

Se også lev-nu.dk