Arbejdsglæde video

Arbejdsglæde video

Arbejdsglæde video fra arbejdsglæde foredrag for Københavns kommune

200 kollegaer fra Københavns kommune i Herlev medborgerhus den 2. juni 2016. I denne video kan du se et lille uddrag fra det 2 timer lange foredrag med flere arbejdsglæde øvelser undervejs. Foredraget handler blandt andet om at aktivere simple vaner der kan løfte humøret, samarbejdet og arbejdsglæden hos den enkelte. Alle deltagere får øvelser med hjem fra dagen. Der gives værktøjer til at holde vanerne og Arbejdsglæden oppe efterfølgende. Du kan læse mere her Arbejdsglæde foredrag

Feedback fra arbejdsglæde foredrag (herover) for Københavns kommune 02.06.16 (Skrevet uopfordret)

Hej Thomas Flindt – Jeg er totalt inspireret! Tak for en super fed dag i dag. Hvor er du god til at nå helt ud overscenekanten og få alle med. Jeg fik svar på en masse jeg har gået og tumlet med de sidste 2 år. Så YES! Denne dag er MIN dag, jeg har fået gode øvelser med, som kan gøre mig skarpere på hvad det er jeg vil med min fremtid herfra og hvordan jeg møder verden. Anna Elisabeth Christensen 

Feedback fra arbejdsglæde foredrag for Region Sjælland

45 minutter inde i første time, er der pludselig en mand på 3. række der råber ud i lokalet: Du er helt vildt inspirerende” Her er feedback fra samme person:

I mit efterhånden lange arbejdsliv, har jeg jo hørt det mere end en gang, men det vigtige for mig var måden det blev serveret på, og der var du så afgjort et inspirerende element. Normalt ville jeg aldrig ha’ ytret mig som jeg gjorde, det er jeg lidt for tilbageholdende til, så det at jeg gjorde det, var altså ene og alene din fortjeneste. Nå men har forsøgt mig udi besvarelse at dine spørgsmål.

Hvordan oplevede du foredragsholderen Thomas Flindt:

Mine forventninger var i forvejen ikke de største. Har snart hørt om samme emne indtil flere gange. Dog blev jeg glædeligt overrasket over en – efter min mening – usædvanlig inspirerende og medrivende performance af Thomas Flindt. Jeg var 100% med fra start, og vil afgjort forsøge mig udi at bruge de værktøjer Thomas diskede op med fremover.Ingen anden har til dato fået mig til at indse det brugbare i allerede kendte værktøjer til en go’ og positiv livsstil, både i privatliv som på job.

Hvordan var oplevelsen som helhed:

Timerne spurtede afsted. Jeg ku’ godt ha’ hørt endnu mere! Jeg regner afgjort med, at jeg og mine kolleger vil drage nytte af Thomas’ humoriske tilgang til emnet – og er sikker på de vil blive brugt. I forvejen er min arbejdsplads kendetegnende ved stor hjælpsom, sparring og humor, men tænker at vi måske kan blive endnu bedre til dette – værktøjerne er i hvert fald serveret efter Thomas’ “optræden”. Alt i alt har timerne givet stof til eftertanke.

Robertino Rasmussen Psykiatrihuset Ringsted Nørregade 54 4100 Ringsted

Tegn til forandring

Arbejdsglæde video lavet i samarbejde med CFD – Danmarks største udbyder af kurser til døve. Her får du 7 tips / øvelser til mere arbejdsglæde.

20 års jubilæum med arbejdsglæde i 2023

Booking – Ring 28 92 00 78 eller skriv mail til thomasflindt.dk@gmail.com