Godt Arbejdsmiljø

Godt Arbejdsmiljø i hverdagen skaber glade kollegaer

At have et Godt Arbejdsmiljø i hverdagen skaber glade kollegaer og kreative kolleger. Et godt arbejdsmiljø betyder at du glæder dig til at komme på arbejde hver dag. I et godt arbejdsmiljø er både det fysiske, det sociale og det mentale i balance.

En god arbejdsplads hjælper dig med at bruge dine kompetencer, at udvikle dig og også kunne spotte hvis du har været under pres for længe. En god arbejdsplads og gode kolleger er opmærksomme på hinanden og har værktøjerne til at hjælpe hindanden når der er ekstra arbejdspres.

Oplev dette foredrag og du får:

  • Vaner der skaber godt humør og en god indstilling
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne
  • Balance I det fysiske, det sociale og det mentale arbejdsmiljø
  • Balance mellem arbejde og fritid
  • Et konkret værktøj der gør dig fokuseret og målrettet
  • Vind/Vind mentalitet
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Feedback fra foredrag:

Jeg vil gerne sige tusind tak for det super gode og inspirerende foredrag fra Thomas Flindt den 4. maj 2018. Vi blev mødt af en super energisk person, der formåede at inkludere ALLE i forsamlingen – og det var til trods for, at vi er en meget broget forsamling! (8 nationaliteter) Vi var enormt imponeret over den nærværende tilstedeværelse han præsenterede med. Vi havde samtidigt bedt ham om at koge et to timers program ned til en enkelt time, og der fik han prioriteret i alle de væsentligste elementer omkring arbejdsglæden i hverdagen, at vi faktisk alle kunne forholde os til – og tage med hjem og eksekvere i dagligdagen, hver dag!
Morten Pilebo, Forvaltningschef
Topdanmark Forsikring A/S
Borupvang 4 DK – 2750 Ballerup

Godt arbejdsmiljø undersøgelse lavet i juli 2019 blandt 1500 deltagere

Godt arbejdsmiljø skabes også når vi griner. Tilbage i 2004 og 2005 lavede jeg 2 grineforøløb med 2 danske virksomheder Her målte jeg, i samarbejde med stresseksperter, en forbedring af puls (kropslig) og efter udsagn fra deltagerne, en mental stressreduktion. Der blev også berettet om bedre trivsel, et bedre samarbejde og et forøget salg i virksomheden efter forløbet. Book et grinekursus ved at klikke på linket her: Grinekursus.dk 

Kontakt Thomas Flindt på mail: thomas@lev-nu.dk eller ring 28 92 00 78

Thomas Flindt har undervist i godt arbejdsmiljø i 19 år. Læs mere her 

Thomas Flindt samarbejder med flere foredragsholdere Læs mere her