smil

Smil er den korteste vej mellem venner og kollegaer

Book et SMILE KURSUS til arbejdspladsen.

Smiley

Et smil er den korteste vej mellem mennesker. Det sagde den kendte danske komiker Victor Borge. Det er jo ikke nogen videnskab, at det føles godt at smile. Et smil på gaden (fra en fremmed) kan nogle gange redde min dag. Et smilende ansigt får os til at slappe og sænke paraderne. Vi kender også forskellen på oplevelsen af en kollega der går “sur” eller med nedadgående mundvige gennem kontoret om morgenen. Og så den kollega, der går smilende gennem kontoret en mandag morgen. Det er som nat og dag, som lys og mørke. Det kan også føles som en meget lang vej hen til den kollega der har nedadgående mundvige og en kort vej hen til den smilende kollega. Et godt smil kan lyse hele rummet op.

Smilet fysiologiske forandringer. (Det siger Videnskaben)

Når vi smiler så ændrer ansigtet sig. Prøv at smile – lige nu – mens du læser denne tekst! Hvis du holder smilet i mere end 30 sekunder, så vil din hjerne begynde at producere serotonin. Serotonin er et lykkehormon der skaber velvære og overskud i krop og sind. Selvom der ikke er noget at smile af, så prøv alligevel at gå smilende gennem kontoret eller fabrikshallen eller hvor du nu arbejder. Jeg (med videnskaben i hånden) lover at det bliver startet på en god dag.

Book dette foredrag og du får:

  • Vaner der skaber flere smil og godt humør
  • Styrket dit nærvær – mere kvalitet i dine relationer
  • Opgraderet dit smil, fantasi og  kreativitet
  • Kommet godt på arbejde. Sådan får du en god start på dagen
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation
  • 5 gode regler/vaner til det fysiske og mentale SMIL

Når vi smiler bevæger ansigtet sig. Der sker en bevægelse. Man kan sige: At vi flytter os fra A til B. Smilet er en transformation der skaber ENERGI, NÆRVÆR og KOMMUNIKATION.

Book foredrag på telefon  28 92 00 78 eller på mail: thomasflindt.dk@gmail.com

Udtalelse fra foredrag 
 
Thomas Flindt er en yderst erfaren foredragsholder, der skaber kontakt til alle. Han bringer positiv energi ind i lokalet fra første minut og veksler fint mellem det lette og det grundige. Thomas er professionel, opmærksom og fleksibel fra første kontakt til opfølgning efter foredraget. Til trods for, at vi udfordrede Thomas på de fysiske rammer, leverede han et nærværende og helstøbt foredrag, der på kort tid engagerede os og fik snakken til at gå. Det var det helt rette boost for vores undervisere før sæsonstart. 
Maiken Forslund, Fagkonsulent FOF Nordsjælland