Begejstring

Begejstring på arbejdspladsen. Brug din Begejstring og skab mere arbejdsglæde

Begejstring på arbejdspladsen. At begejstre sig, er en evne vi alle rummer. Begejstring sker når vi sprogligt eller fysisk giver udtryk for en lille eller stor succesoplevelse. Jo oftere vi fejrer små eller store oplevelser, jo oftere vil vi opleve en følelse af velvære og overskud.

Begejstring kan opleves / udtrykkes på flere måder

  1. Tale
  2. Kropssprog
  3. Forventning

Vores sprog rummer så mange nuancer. Med tiden og med alderen kan nuancerne dø lidt ud og vi bruger det samme sprog og det samme toneleje til alt vores kommunikation. Det kræver kun få ændringer for at få begejstring ind i samtalen. Det skaber begejstring hos dig selv og andre, når vi bruger variationen i sproget.

Kropssproget rummer en fortælling i sig selv. Eksperter indenfor kommunikation mener at kroppen siger mere en ordene. Vores kropssprog kan være med til at understrege en pointe. Kropssproget eller kroppen kan også give os en følelse af velvære og overskud, når vi taler om og husker at fejre vores små succeser.

At se frem til noget med begejstring eller at tale om en kommende opgave med begejstring kan ændre vores tilgang og vores tilstand. At have et opløftende sprog og en begejstret tilgang til opgaverne gør samarbejdet og arbejdsgangene nemmere.

Begejstring på arbejdspladsen er når man aktivt vælger at begejstre sig.

Jeg bliver begejstret når …
Jeg lader mig begejstre når ..
Min begejstring bliver vækket når ..
Begejstring er en tilstand man skal aktivere, sige ja til og dernæst integrere i sit liv.

Det ligger dybt i vores arbejdskultur at være mådeholdig, seriøs og korrekt. Mange mennesker oplever anspændthed, stress og smerte fordi kroppen er låst og uforløst i en alt for korrekt arbejdsstilling i mange år. Begejstring er en fysisk forløsning som fjerner facaden og løsner op for stress og anspændthed. Den anspændthed og stress som ligger i små eller store arbejdsopgaver fortjener at blive fejret på behørig vis. Men har vi lært det? Og er det okay at lade sig begejstre helt op i skyerne?

I udviklingsprocesser er det vigtigt at der skabes energi og glæde. Lær at fejrer alle små og store mål, så der gang på gang bliver åbnet op for energien.

Vi skal have Begejstringen ind som en daglig positiv adfærd hos os selv og vores kollegaer. Begejstring smitter, og øger optimismen i enhver gruppe.

Oplev et meget levende foredrag når Thomas Flindt giver dig og dine kollegaer lov til at lade begejstringen strømme, motivere og aktivere alle succesfølelserne.

Foredraget er et interaktivt kursus, der indeholder tanke, handling og muligheden for at træffe nye valg. Alle på kurset siger Ja (efter eget valg) til at indføre en ny positiv vane.

Begejstring på arbejdspladsen. Varighed: 2 x 45 minutter

1. del
Vaner skaber dit liv
Aktiver en ny vane i dag
Begejstring for de små succeser 

Pause

2. del
Hvordan fastholder jeg gode vaner
Nye vaner – nye muligheder
Skab en Begejstringskultur

Begejstring er en ægte indfølt nydelse af dette øjeblik – Slip tøjlerne og lad dig begejstre.

BEGEJSTRET KUNDER: Læs udtalelser fra DR og Grundfos.

Ring direkte 28 92 00 78 eller skriv mail til thomas@lev-nu.dk


begejstring

Reference / udtalelse fra Nykredit

Dit foredrag om begejstring er utrolig tankevækkende! Du er meget nærværende og tilstede. Man kan slet ikke lade være med at lytte interesseret i hvad du siger. Man kan mærke, at du tror på det du siger, og at du lever efter dine egne regler - Det er fedt at opleve.


Jeg kan også mærke en forskel i mine tanker efter dette foredrag. Jeg var lidt nede i kulkælderen inden mødet med dig. Mine tanker er meget lysere nu! Tak, Thomas! Det er den bedste oplevelse jeg har haft med teamcoaching i mit liv.

Lasse Bomann, Nykredit