Fejring af succes på arbejdspladsen

Fejring af succes på arbejdspladsen

Har du lyst til at blive inspireret til at fejre egne og kollegers succeser på arbejdspladsen? Så skal du opleve dette foredrag, og blive udfordret på, hvordan du kan være med til at skabe arbejdsglæde og energi på din arbejdsplads. Oplev 90 minutters foredrag med én af Danmarks førende eksperter inden for arbejdsglæde og motivation.

Når vi opnår et mål eller tænker på et motiverende mål, producerer vi dopamin i hjernen. Dopamin giver os en følelse af velvære og eufori. Dopaminet bliver frigjort i hjernen og påvirker områder, vi normalt bruger til at analysere og tage vigtige beslutninger med. Dopaminet bliver yderligere forstærket, når vi bruger kroppen og ord til at fejre vores gode oplevelser.

Fejring af succes er vigtigt i arbejdsprocesser! Der giver os motivation og åbner op for energi, glæde og fællesskab.

Oplev dette foredrag og du får:

  • Fejret dine succeser
  • Værdier og vaner der skaber arbejdsglæde
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdslyst
  • Vind/Vind mentalitet
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

Det arbejde, der ligger i små eller store arbejdsopgaver, fortjener at blive fejret på behørig vis! Så tag en kollega under armen, og kom til et hyggeligt foredrag med humor og et glimt i øjet.

Reference fra foredrag i Roskilde forår 2022

Armene var helt over hovederne på alle medarbejdere, som mødte ind i dag – både i øst og vest. Tak for et rigtig dejligt input, med masser af inspiration, gode budskaber og faktaoplysninger.

ALLE nød det!

Jesper Klausen

Adm. Direktør

unknown.png

Læs flere udtalelser her: Fejring af Succes

Reference fra foredrag i Gentofte

Thomas Flindt er en nærværende og karismatisk underviser der er i øjenhøjde med sit publikum. Han leverede et super godt foredrag med brugbare og simple værktøjer der nemt kan bruges i dagligdagen. Foredraget harmonerede godt med vores temadag og indholdet kunne bruges af alle medarbejdergrupper.Martin N. Andersen Driftsleder, Gentofte Kommune

Reference fra foredrag i Bagsværd

 Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning. Jens H. M. Blach Novo Nordisk A/S

Reference fra foredrag i København

Det bedste foredrag jeg har hørt – nogensinde. Jonas Jensen, Lægemiddelstyrelsen

Læs flere referencer og information om Thomas Flindt