Feedback-kultur på job

Feedback-kultur på arbejdspladsen

Medarbejdere og ledere bliver mere motiverede, engagerede og bedre til at løse opgaver, på arbejdspladser der er gode til at give feedback.

Hvis I vil give hinanden feedback i det daglige, skal I ændre kulturen på arbejdspladsen. I ændrer kulturen, ved at begynde at give hinanden feedback. Som udgangspunkt er det lederens ansvar at skabe rammen for en feedback-kultur. Herefter er det medarbejdere og ledernes ansvar at fylde rammen ud med feedback i det daglige.

Medarbejdere og ledere har ofte forskellige grunde til at undlade at give feedback. Mange kan have det lidt stramt med at tænke i feedback-kultur, da det ofte kan blive til en ”fejlfinder-kultur” eller en ”forbedrings-kultur” Vi er med andre ord gode til at se og omtale fejlen fremfor successen eller potentialet. På dette foredrag arbejder vi på balancen mellem forbedring og anerkendelse. Vi arbejder også med at være i giverens og modtagerens rolle. Der er flere øvelser undervejs.

Oplev dette foredrag/workshop med 

  • Vaner der skaber en feedback-kultur
  • Styrket din sociale og mentale trivsel
  • Arbejdet med aktiv og empatisk lytning
  • Mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed
  • Vind/Vind mentalitet
  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation
  • Et konkret værktøj der hjælper dig med at ændre vaner

2 timers foredrag og workshop med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Referencer: Jeg har været til flere lignende foredrag afholdt af Esbjerg kommune, og de var gode, men jeg synes at denne præsentation i særlig høj grad både gav praktiske værktøjer og inspiration til at implementere dem! Peter M. Jacobsen. Psykolog, Jobcenter Esbjerg Kommune.

Thomas Flindt brænder 100% igennem, og det med en entusiasme og glæde, som på alle måder gav mig og mine kollegaer en positiv vitaminindsprøjtning. Jens H. M. Blach Novo Nordisk A/S

Det bedste foredrag jeg har hørt – nogensinde. Jonas Jensen, Lægemiddelstyrelsen.