Gratis Mindfulness foredrag med Thomas Flindt

Gratis Mindfulness foredrag med Thomas Flindt i sundhedsklinik i Birkerød. 

Kom tilstede i nuet – Kom i klinik Sundhed i Centrum 5.10.2017 kl. 19.00

Oplev hvordan du med nærværets kraft kan løse og transformere opgaver på en ny og ikke-anstrengende måde. Med mindfulness møder du nuet og forandringer på en ny måde. Når vi bringer bevidst nærvær til vores oprindelige måde at tænke og reagere på, er der en chance for, at du giver dig selv nye muligheder. Du lærer med andre ord at se dig selv og opgaverne/udfordringerne i dit liv med nye og friske øjne. På den måde vil nye muligheder og nyt potentiale dukke op.

Dette mindfulness foredrag veksler mellem teori og praksis. En teoretisk del omkring mindfulness principperne og hvordan du kan leve med bevidst nærvær. En praktisk del, hvor deltagerne på kurset finder ud af hvordan man kan bruge mindfulness principperne i forhold til arbejds- og privatlivet. Der kommer flere eksempler på hvordan man kan praktisere meditation, både i og udenfor hverdagens opgaver. Meditation er at opøve en ægte “time-out” hvor man slipper sindet og alt det der følger med en travl hverdag. Alle deltagere får materiale med hjem, så man kan starte sin egen mindfulness og meditationspraksis.

Læs mere om Thomas Flindt og mindfulness foredrag her https://lifezone.dk/jubilaeum/ eller på siden her: http://lev-nu.dk/mindfulness-og-meditation/

10 års jubilæum i vores klinik i Birkerød  – Læs om tilmelding her: 

I år er det 10 år siden at Lifezone (mig Camilla) og Lifeenergies (Gitte) startede vores klinik, kaldet Sundhed i Centrum – og vi er så glade og stolte.

Vi har i den anledning arrangeret 3 events over efteråret, hvor der vil være et foredrag af ca 1,5 timer og derefter mulighed for at få en akupunktur behandling eller prøve en kort tankefeltterapi behandling, og der vil blive udlovet nogle gavekort til vores behandlinger…

Venligst meld jer til på mail: info@lifeenergies.dk eller camilla@lifezone.dk

Events’ne starter kl. 19 og er gratis, dog efter først til mølle princippet, og der er begrænsede pladser…..

Book en plads og bliv beriget en torsdag aften hos Sundhed i Centrum, Kajerødvej 82, 3460 Birkerød