Jobglæde

Jobglæde ekspert  Thomas Flindt tilbyder foredrag om Jobglæde 

Jobglæde vil sige, at kunne gøre en forskel og have muligheden for at lykkedes i sit arbejde hver dag. Noget af det mest betydningsfulde for vores jobglæde er vores oplevelse af at lykkes med det vi laver. Det vil sige, at vi har opgaver der er mulige at løse og at vi har opgaver der udfordrer os og er med til at udvikle os.  I forhold til jobglæde, er det også vigtigt at vi har kollegaer vi arbejder godt sammen med. Arbejdsglæden starter altid hos en selv og det har betydning, hvilken holdning man selv møder ind med på arbejdet.

Jobglæde og den god historie

Ved at fortælle og fokusere på de gode og positive historier fra arbejdspladsen frem for de negative, er stemningen allerede løftet. Det er med sproget at vi begriber og kan ændre vores verden. Derfor sker al forandring med en forandring i sproget. Kvaliteten af vores kommunikation er vigtig i alle relationer ikke mindst den arbejdsrelaterede. Dette jobglæde foredrag vil sætte fokus på hvordan vi tænker og taler om vores kollegaer og vores arbejdsopgaver. Med få og simple virkemidler kan vi og vil vi løfte humøret og samarbejdet.

Oplev dette foredrag og du får:

• Vaner der skaber godt humør og jobglæde 

• Styrket dit nærvær – kvalitet i dine relationer 

• Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne

• Kommet godt på arbejde – Sådan får du en god start på dagen

• Win/Win mentalitet – At se forskellighed som et potentiale

• Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

1-2 timers foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde” 

Sådan skaber du jobglæde efter ferien.Læs Artikel i B.T. 

Jobglæde foredrag afholdt af 18.11.2016 i Skælskør

 Thomas Flindt brænder absolut igennem med sit budskab. Thomas har en god og smittende energi der giver inspiration! Meget levende og tilstede. Det er klart min opfattelse, at alle var glade og opløftede under foredraget – også efterfølgende! Det var et meget konkret og absolut relevant oplæg Thomas leverede. Rigtig fedt med alle de små fif og tips til at nå mål, være positiv m.m. Også super med de kopier vi fik, det er altid godt med noget man kan tage frem hjemme og tænke videre over.. En rigtig god oplevelse! Marlene Lund, afdelingsleder Skælskør julemærkehjem

Jobglæde foredrag afholdt 10.11.2017 i København

Mange tak for dit fantastiske foredrag i går. I dag er vi retur på arbejdspladsen, og vi mødte hinanden smilende i morges med armene over hovedet.Du sørgede for at få hver enkelt deltagers opmærksomhed, kiggede på os alle. Det var et meget levende foredrag, små aktive øvelser med sidemanden fra starten af kurset, så man kunne øve sig i det foredraget handlede om, det var rigtig godt. Fantastiske emner du gennemgik, jeg var helt opslugt. Din glæde, dit gode humør og din positive tilgang, smittede vist af på os alle. Jeg kunne tænke dine foredragsemner ind i hverdagen, ikke kun arbejdsmæssigt også privat. Det var let at afprøve privat om eftermiddagen, mere lyttende, og mere spørgende ind når nogen sagde noget. Du kan godt kalde dit foredrag for kursus i livsglæde, i stedet for jobglæde. Anne Djernæs, Danmarks Statistik

Jobglæde foredrag afholdt 04.05.2018 i København

Jeg vil gerne benytte muligheden for at sige tusind tak for det super gode og inspirerende foredrag fra Thomas Flindt den 4. maj. Vi blev mødt af en super energisk person, der formåede at inkludere ALLE i forsamlingen – og det var til trods for, at vi er en meget broget forsamling! Vi var enormt imponeret over den nærværende tilstedeværelse han præsenterede med. Vi havde samtidigt bedt ham om at koge et to timers program ned til en enkelt time, og der fik han prioriteret i alle de væsentligste elementer omkring arbejdsglæden i hverdagen, at vi faktisk alle kunne forholde os til – og tage med hjem og eksekvere i dagligdagen, hver dag!
Morten Pilebo, Forvaltningschef – Topdanmark Forsikring

Kontakt Thomas Flindt på: thomasflindt.dk@gmail.com eller ring 28 92 00 78