Positiv power

Arbejdsglæde og Positiv kommunikation

- Et-dags seminar i at fremme det gode psykiske arbejdsmiljø

Hvordan ser det ud med arbejdsmiljøet på din arbejdsplads? Har I brug for en saltvandsindsprøjtning til at fremme arbejdsglæden og den mentale trivsel på arbejdspladsen?

Thomas Flindt og Maiken Peschardt har tilrettelagt dette et dags kursus med henblik på at fremme det gode psykiske arbejdsmiljø. Med humoristisk, faglig og øvelses orienteret tilgang, vil dagen inspirere personalegruppen, hvilket på sigt vil føre til større trivsel og mere arbejdsglæde.

Arbejdsglæde vil sige, at kunne gøre en forskel og have muligheden for at lykkedes i sit arbejde. Noget af det mest betydningsfulde for vores trivsel og for vores oplevelse af at lykkes, er at vi i hverdagen har kollegaer vi arbejder godt sammen med. Arbejdsglæden starter hos en selv og det har betydning, hvilken holdning man selv møder ind med på arbejdet. Ved at fortælle og fokusere på de gode og positive historier fra arbejdspladsen frem for de negative, er stemningen allerede løftet. Det er med sproget at vi begriber og kan ændre vores verden. Derfor sker al forandring med en forandring i sproget. Kvaliteten af vores kommunikation er vigtig i alle relationer ikke mindst den arbejdsrelaterede.

Ved fokus på positive historier og positiv kommunikation kommer I længere mod en sjov og inspirerende hverdag med et godt psykisk arbejdsmiljø.

Kurset består af tre moduler:

- Modul 1: Arbejdsglæde og motivation. Gode vaner og Vind/Vind mentalitet. 
- Modul 2: Positiv kommunikation. Workshop og arbejde med "Den gode historie"
- Modul 3: Mindfulness og meditation. Værktøjer til at stresse af og lade op igen.

På kurset vil I få redskaber til at fortælle de gode historier og værdsætte det bedste i hinanden. Historiefortællinger er en relationel proces mellem mennesker. Fortælling skabes og vedligeholdes i den sociale interaktion på arbejdspladsen. Fortællinger er derfor på godt og ondt essensen af måder at forholde sig til hinanden på. Kurset indeholder oplæg med gruppearbejde, øvelser i positiv kommunikation og narrativ organisationsudvikling.

Mindfulness er træning af bevidst nærvær. Ved at opøve og træne bevidst nærvær bliver I mere bevidste om nuets realiteter og muligheder. Når vi bringer mere nærvær og opmærksomhed ind i vores hverdagsrelationer såvel som handlinger, træder vi ud af automatisk tænkning og ind i en rummelighed og klarhed der giver en dybere forståelse af de opgaver og de mennesker der er tæt på os.

I får en sjov og konstruktiv kursusdag med fokus på arbejdsglæde, kommunikationen og det psykiske arbejdsmiljø. Varighed 6 – 7 timer inklusiv pauser.

Maiken Peschardt er autoriseret psykolog uddannet fra Københavns Universitet med speciale i positiv psykologi. Maiken har siden 2002 beskæftiget sig med hvordan mennesker kommer i optimal trivsel og velvære. Maiken er optaget af, hvordan mennesker kommunikerer og interagerer med hinanden. Det er Maikens store passion at hjælpe mennesker med at opnå mere livsglæde og succes ved hjælp af positiv kommunikation og strategier.

Thomas Flindt har undervist i og praktiseret mindfulness i 12 år. Startede kursusvirksomheden LEV NU i 2003 og har siden hen afholdt over 1000 arbejdsglæde foredrag, kurser og workshops på danske såvel som internationale virksomheder.

Arbejdsglæde og Positiv kommunikation for 7 børnehuse i Århus kommune:

Jeg var til foredrag med dig sidste weekend. Meget inspirerede og positiv indstilling du har til livet. Dit oplæg har i den grad smittet af og har givet mig et skub i den rigtige retning, da jeg kæmper en del med at tro på de gode ting i livet bare sker for en, lige pludselig...

Så tak for et stykke med mod på livet igen. Nina Elisabeth Holm

---

Kære Thomas
Jeg oplevede dine oplæg som inspirerende og interessante. Du har et smittende drive og en fantastisk udstråling, som beriger dit budskab med masser af energi og nærvær. At du løbende inddrog dig selv, og trak referencer fra egne livserfaringer gjorde dit budskab yderligere vedkommende og autentisk.Mindfulness-delen var et behageligt og underbyggende supplement til de talte ord.

Mødet med dig efterlod mig inspireret og nysgerrig. Og styrket i min eksisterende livsfilosofi om at vi gennem aktiv forholden, via positiv fokusering- kan influere vores evne til "glæde", balance og lykke!

Tak for det! Laura Marie Bach

Book arbejdsglæde direkte 28920078 eller skriv mail til thomas@lev-nu.dk

begejstring

Dagsarrangement for Novo Nordisk:

Jeg lærte mine kolleger bedre at kende på en sjov og lærerig måde.

Jeg fik udfordret min vanemæssige måde at tænke på.

Under overskriften arbejdsglæde husker jeg især:

· Gå ind til en opgaver/møder med tillid

· Taknemmelighed. Husk at fokusere på alt det gode

· Måden, man tænker på, er med til at forme fremtiden

· Rose og være god til at modtage ros

· Når du ser/oplever noget godt, så sig det højt!

Du kom med en dejlig, positiv energi! Dermed formåede du at løfte stemningen blandt os alle, var min fornemmelse. Samtidig er du tydeligvis en rutineret foredragsholder. Det virker overbevisende, når du underbygger principperne/idéerne med egne erfaringer eller med referencer som du f.eks. gjorde for mindfulness principperne og for de syv gode vaner (Stephen Covey).

Jeg oplevede Maiken Peschardt som både sympatisk og dygtig. Mange at emnerne omkring kommunikation havde jeg arbejdet med før på konsulentkurser og lederudvikling, men det er altid interessant at genopfriske og få en anden vinkel på.

Morten, Novo Nordisk Måløv