Arbejdsglæde og Breathwork

Arbejdsglæde og Breathwork

Oplev en ægte Arbejdsglæde Booster med Thomas Flindt kombineret med den kraft der ligger gemt i åndedrættet. Det dybe åndedræt som du kan aktivere på få minutter, hvor som helst og når som helst du ønsker eller har brug for det – Breathwork af Birger Hanzen. 

På dette foredrag / workshop får du og dine kolleger værdier og vaner der vil skabe arbejdsglæde, fysisk overskud, et bedre mentalt overblik i jeres team. Oplev hvordan du med simple vaner og handlinger, kan ændre din dag og dit arbejdsliv. 

Du / I får INSPIRATION og konkrete teknikker til at løfte energien, det gode humør og styrke arbejdsrelationerne. Inspiration til at stole på nuet og arbejdsprocessen. Teknikker til at komme i flow og til at komme stede i nuet på få minutter.

  • Vaner der skaber godt humør og arbejdsglæde
  • Få indsigt i den Super Power der ligge gemt i åndedrættet.
  • På 1 min vil du være i stand til at ændre din indre tilstand
  • Lær at udnytte de effekter som vinterbadning har vist, uden at være medlem af en klub, året rundt, tryg og sikkert i dit eget hjem.
  • Opgraderet kreativitet og samarbejdslyst. Sammen er vi stærkere, hvis vi vil det
  • Kommet godt på arbejde – Sådan får du en god start på dagen, på blot 5, 10 min 
  • Win Win mentalitet – At løfte og spille hinanden bedre
  • 5 gode vaner til den fysiske og mentale arbejdsglæde

Om foredragsholderene:

Thomas Flindt har en stærk passion for at motivere mennesker til at få mest muligt ud af livet, både i og udenfor arbejdspladsen. Den røde tråd i Thomas´ oplæg er at sætte fokus på kvaliteter, styrker, relationer og handlinger der kan løfte dig og dine kolleger i hverdagen. Thomas er 53 år og har 20 års erfaring som professionel foredragsholder på arbejdspladser overalt i Danmark. Du får et sjovt, motiverende og vanebrydende foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”  og han har de bedste referencer fra både den offentlige og den private sektor. Læs mere på lev-nu.dk 

Birger Hanzen har taget de mest effektive og vindenskabelige understøttet Breathwork metoder (Åndedræts terapi) ned i øjenhøjde og har fokus på hvordan du får maximalt udbytte, samt forståelse for hvornår de passer dig i dit liv. Birger Hanzen har taget de mest effektive og vindenskabelige understøttet Breathwork metoder (Åndedræts terapi) ned i øjenhøjde og har fokus på hvordan du får maximalt udbytte, samt forståelse for hvornår de passer dig i dit liv. Birger var manden der tog Wim Hof Metoden til Danmark i 2018 og fik den gjort landskendt med TV udsendelsen ’Træk Vejret’ på DR2 og Læg stressen på is – Søndagsmagasinet | TV 2 Lorry.

Book 2 timer, 3 timer, 4 timer, 5 timer, 6 timer – Få tilbud – Skriv til thomas@lev-nu.dk

Pris beregnes ud fra antal timer og antal deltager.

Læs mere om arbejdsglæde foredrag her: https://www.thomasflindt.dk

Læs mere om Breathwork og Birger Hanzen her – https://www.birgerhanzen.dk  

Breathwork arbejdsglæde foredrag thomas flindt

                                                                      Birger Hanzen og Thomas Flindt