Thomas Flindt Ballet

Thomas Flindt Ballet. (Læs historien nederst på siden)

Arbejdsglæde foredrag – Inspiration til et godt liv i og udenfor jobbet. 

Alle mennesker har brug for at bruge deres potentiale. Alle mennesker har brug for succesoplevelser i forbindelse med deres arbejde. Hvordan kan vi skabe en sund fælles bevidsthed på arbejdspladsen, der giver endnu mere plads til dine kollegaers styrker, kompetencer og personlige udvikling. Hvordan skaber vi plads til begejstring og fejring af de små succesoplevelser i hverdagen? Arbejdsglæde og personlig udvikling opstår, når vi lykkes med vores opgaver og når vi føler, at vi kan vokse som individer på vores arbejde.

Oplev dette foredrag og du får:

  • Vaner der skaber arbejdsglæde

  • Et stærkt anker i nuet og et højere niveau af tillid
  • Opgraderet din fantasi, kreativitet og samarbejdsevne

  • Mødt kollegaer og forandringer med nysgerrighed
  • Vind/Vind mentalitet

  • Ny motivation og indsigt i værdien af anerkendende kommunikation

2 timers foredrag med én af Danmarks førende eksperter på området. Thomas Flindt har levet af at holde foredrag siden 2003 og har bl.a. skrevet bogen: “Go’ Arbejdsdag – håndbog i arbejdsglæde”

Mange mennesker har en overbevisning om at opgaver skal løses i en stram og alvorlig kontekst. Kunne det være muligt at vi rent faktisk producerer mere, er mere kreative og bedre til at kommunikere, når vi bringer glæden og humoren mere i spil? Kunne det være muligt at arbejdet ville glide lidt nemmere, hvis vi tog det lidt mindre tungt?

Det er tid til at bruge det potentiale der er i dit gode humør. Der er et kæmpe kreativt potentiale i den del af dig der er sjov og fantasifuld. Det der bringer dig smil, det der fylder dig op på den gode måde. Det er den energi der gør dig let og fri og giver dig lyst til at gøre det du er bedst til.

Dette arbejdsglæde foredrag giver dig 5 gode vaner til mere arbejdsglæde. Du får værktøjer til at slippe din stress og du får med det samme nye og friske øjne på dit arbejdsliv.

Når du har det sjovt på arbejdspladsen bliver livet meget nemmere at leve. Rent psykisk bliver du også lettere. Du oplever flere succesoplevelser når du har friheden til at have det sjovt!

Reference: Thomas Flindt er en energisk og medrivende foredragsholder. Han formidler det teoretiske/psykologiske med indsigt og slagkraftighed, så deltagerne får lidt at tænke over mht. indstilling og mulighederne på jobbet. Teamet fik en god snak om værdier og en virkelig sjov oplevelse ud over det sædvanlige. Alle var meget begejstrede for kurset. Jeg vil varmt anbefale Thomas Flindts arbejdsglæde foredrag. Nina Juul Gielstrup HR Manager – THE BODY SHOP

Thomas Flindt Ballet 

Da jeg var barn (i 1970’erne) blev jeg ofte spurgt om jeg var i familie med Balletdanseren Flemming Flindt. Det sagde jeg bare ja til. Da jeg begyndte at gå i byen som 20 årig, sagde jeg ofte for sjov, at jeg dansede ballet. Mange år senere fandt jeg ud af, efter min familie fik lavet et stamtræ, at jeg/vi rent faktisk er i familie med Flemming Flindt. Vi har fælles tipolde forældre.

Thomas Flindt danser ballet. (Skæbnen har humor)

Så ville skæbnen… Efter et par karriereskift, begynder jeg at få interesse for personlig udvikling. Sommeren 2003 starter jeg selvstændig foredragsvirksomhed. I dag, efter 14 år som aktiv selvstændig, 3 bogudgivelser, hundredevis af artikler om arbejdsglæde og tusindvis af foredrag om arbejdsglæde, begynder mit navn at dukke op når man søger på arbejdsglæde foredrag. Bare ikke som Thomas Flindt men som Thomas Flindt Ballet. Skæbnen har humor.

Thomas Flindt ballet holder Arbejdsglæde foredrag Mere om Mr. Arbejdsglæde