Motivation

Motivation og teamwork

2 timers MOTIVATION med sundhed, selvtillid og velvære

MOTIVATION og TEAMWORK er et foredrag der vil få dig og dine kollegaer til at tænke, tale og kommunikere på en opløftende måde. På kurset laver vi 5 TEAMWORK-forsæt som inviterer ind i selvtillid, motivation og power. De 5 temaer bliver serveret med passion, med humor og med alvor.

5 motivations vitaminpiller til hoved, til krop og til fællesskabet.

Flyt tiden ind i nuet: Bliv bevidst om nuets sande power – Tid er et praktisk begreb som vi kan bruge til at tænke fremad med. Men hvis du fortaber dig i tiden, (fremtiden eller fortiden) kommer du til at leve i en illusion – du mister nuets kraft og energi. lev med fuld opmærksomhed og få din power i nuet! Ægte opmærksomhed på arbejdsopgaver eller kollegaer, tænder vore motivation.

Anerkendelse som Motivation: De rette ord og tanker om dig selv, vil få dig til at strutte af energi og velvære. Ord er som mad. Lever du sundt eller usundt? De rette ord om dine kollegaer, vil få både dig og dine kollegaer til at vokse til nye højder. Teamøvelse: Mærk glæden ved at give til dig selv og andre!

Worklife-balance giver motivation: Du er en helhed! Er der en del af din helhed som halter, så halter du! Ægte succes handler om at have succes både i arbejds- og privatliv. Skab tid og glæde i livets 3 vigtigste områder. Gør dine mål klare: Lav 1 mål for familie, 1 mål for dig (og kun dig) 1 mål for dit arbejdsliv.

Alvor og leg: Bring mere lethed ind i dit liv – bring mere leg ind i dit liv. Alle pattedyr i verden (også menneskebørn) lærer gennem leg. Når vi leger, får den alvorlige tænker fri, og kreativiteten kan udvikle de mest utrolige ting. Som voksen bliver man ofte for alvorlig, livet bliver tungt, og vi glemmer at bruge vores fantasi til at løse dagens opgaver.

YESman/YESwoman motivation: Sig Ja til din storhed. Sig ja til at leve drømmene ud. Sig ja til dig selv! Alle mennesker indeholder lys og mørke. Nogen mennesker lyser bare mere end andre! Hvad er deres hemmelighed? Hemmeligheden er transformation, at være i stand til at ændre negativ til plus. Vær modig, og lev som et bevidst menneske – kast lys ind i mørket! Når du ægte rummer det negative (ejer det) kan du også ægte rumme din storhed og dit lys (Teamøvelse)

________________________________________________

Motivation og coaching

Personlig Coaching

De fleste mennesker lader sig nøje med det middelmådige, fordi det er nemt, og/eller fordi de ikke kender til andet?

Har du tænkt over, at det kun er dine hidtidige oplevelser af livet der har skabt rammen for: Hvad der er muligt for dig. De fleste af dine tanker og dine mønstre er ren genbrug af gårsdagens tanker. Måske har du tænkt de samme tanker i mange år. Du skal gøre noget nyt, hvis du vil have nye resultater.

Første skridt mod succes, er at vælge at være en succes. At træffe et dybt indfølt ægte valg om succes. Mennesker med stor succes, tror på succesen, fokuserer på succesen, og arbejder bevidst hen mod succes.

Vælg succes og vælg en vej der er nem for dig.

I succescoachingen bliver du guidet ind til din personlige succes.

– Hvordan ser din succes ud?
– Hvad drømmer du om inderst inde?
– Få sat ord og mål på dine drømme.
– Tag handling og start succesen med det samme.
– Sammen laver vi en plan som passer til dig og dine ønsker.

Spræng rammen og åben op for din ubegrænset succes!

Succescoaching tager en time.
Jeg anbefaler at du bliver coachet minimum 3 x 1 time.

_____________________________________________________________

Efter 1 times coaching:

Hej Thomas Flindt. Jeg fik jobbet på Ballerup Kommune. Din positive psykologi virker. Tak for hjælpen og ha’ en dejlig dag. Signe Raskmark

Jeg samarbejder også med Kbh Teambuilding læs mere her