Stresshåndtering

Mindfulness stresshåndtering

Mit mindfulness kursus, er et spændende tre-i-en kursus. Det er et brugbart kursus, for mennesker som har begyndende stress eller allerede har udviklet en stressadfærd. Det er også et relevant kursus, for dem der ønsker at forebygge stress. Sidst men ikke mindst, er det et kursus til alle velfungerende mennesker der har et godt liv, men ønsker et værktøj til at højne kvaliteten i arbejdslivet. Med andre ord, det henvender sig til alle på arbejdspladsen.

2 timers mindfulness kursus:

Del 1
Introduktion til mindfulness og meditation. Oplæg om mindfulness princippernes relevans i en travl hverdag. Hvordan du med simpel mindfulness teknik kan styrke relationen til kollegaer, kunderne og dig selv.

Del 2
En praktisk indførelse i mindfulness principperne. Hvordan principperne hjælper dig med at leve her og nu. Hvordan du kan skabe et bedre fokus på dine arbejdsopgaver, være mere opmærksom, så du undgår fejl og misforståelser.

Del 3
En afmystificering af meditationsbegrebet! Flere eksempler på hvordan man på en nem og sjov måde, kan indføre meditation i og udenfor hverdagens opgaver. En praktisk indføring i meditation.

Udtalelser fra mine mindfulness kunder:
http://mindfulness-kursus.com/cv/udtalelser/

Baggrund:
Mindfulness er, en østen inspireret filosofi som den moderne vestlige videnskab har kogt ned til 7 grundprincipper, der ansporer og hjælper dig til at leve fuldt ud og tilstede i nuet. Mindfulness er at træne evnen til at leve med fuld opmærksomhed – og håndtere hverdagens udfordringer uden at de fører til stress.

Mindfulness programmet har bevist sin relevans ved at hjælpe svært deprimerede og stressramte videre i livet, uden brug af medicin. Ved at praktisere daglig meditation, og ved at følge de simple mindfulness øvelser, dokumentrede mindfulness stifteren Jon Kabat-Zinn tilbage i 70’erne, at hans klienter reducerede deres tilbagefald til stress og depression med 50%

Kontakt og Book Thomas Flindt på mail: thomasflindt.dk@gmail.com eller ring 70 23 00 16


stresshåndtering

Ring 70 23 00 16 mail thomas@lev-nu.dk